Oglas
· · Komentari: 0

Jedanaest znakova da vaš partner više nema OSEĆANJA PREMA VAMA: Signali da je vreme da odete

Nije lako priznati sebi da je vreme da odete, ali je to neophodno

1692018241_shutterstock_1431813095.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako izlazite sa nekim ko stalno dovodi u pitanje vašu vezu, vreme je da sebi postavite neka pitanja. A, ako želite da znate da li vas partner voli - postoje znaci koji jasno pokazuju njegovo 'emocionalno stanje'.

Svako zaslužuje partnera koji će samo njega želeti, nekoga ko će mu biti saveznik, uteha i podrška u najtežim trenucima.
Zato vam donosimo 11 znakova koji će jasno pokazati da vaš partner nije muškarac za vas:

1. Uvek je zauzet - Neko ko je zaljubljen želi da svoje slobodno vreme provodi sa osobom koju voli. Ako je uvek zauzet, ima neke planove ili mu se 'ne želi' - zapitajte se koliko ste mu zaista važni.
2. Nije vas upoznao sa prijateljima ili porodicom - LJudi koji su zaljubljeni i veruju da su sa nekim sa kim će ostati neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati sa prijateljima i porodicom.
3. Neće vam se otvoriti – Ako ste ga već pitali o njegovoj prošlosti, a on nije bio voljan da priča o tome, verovatno ima problema da se otvori ljudima.
4. Uvek planirate gde i kada ćete izaći – Vaš partner bi trebalo da uloži napor koliko i vi. Veza je dvosmerna ulica.
5. Šalje vam poruke, a nikada vas ne zove - Kada muškarac nazove ženu, to pokazuje trud i iskreno interesovanje, ali i transparentnost jer nema mnogo vremena u razgovoru da se dođe do odgovora. Ako vam se ne javi, to znači da se krije iza pisane reči.
6. Izostavlja vas iz svojih planova za budućnost - Kada govori o događajima u budućnosti, retko ste uključeni u njih. Čovek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.
7. U kontaktu je sa bivšim devojkama - Ovo je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovno razgovara sa bivšom partnerkom, pitanje je u kakvoj je 'bivšoj' vezi. Ako je ozbiljan prema vama, te prošle veze ne bi trebale biti toliko važne.
8. Izbegava sve oblike naklonosti u javnosti – Neki momci ne vole da pokazuju svoja osećanja u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas nikada ne zagrli ili drži za ruku, zapitajte se da li postoji ozbiljniji problem u vašoj vezi.
9. Često otkazuje planove - Ovo pokazuje da uopšte nema obzira prema vama i vašoj vezi, piše portal Vaš tango. Bez poštovanja i uvažavanja – nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema vašem partneru.
10. Osećate se neprijatno kada ste zajedno – Trebalo bi da se osećate potpuno prijatno i srećno kada ste sa partnerom. Ako ste nesigurni i imate neodgovorena pitanja o vašoj vezi, to nije dobro.
11. Ne pokušava da vas upozna - Svako zaslužuje da bude u vezi u kojoj se oseća važnim i poštovanim. Vaš partner bi trebalo da želi da vas bolje upozna, a ako vam se čini da ga u tom smislu ne zanimate – verovatno ga uopšte ne zanima, ali je „praktično” da bude sa vama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas