· · Коментари: 0
везе

Које теме би требало да избегавамо на почетку везе?

Када се упустите у љубавну авантуру са неким, много тога вам је о датој особи непознато.

1629547810_Depositphotos_160751656_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Чињеница је такође да различити парови, напредују различитим темпом и да је неке теме лакше а неке теже прећи. Све што желите да знате о свом вољеном, с друге стране морате бити спремни и да поделите са њим. И мада је на листи милион тема постоје неке које стручњаци тврде да би требало да избегавате у првој години везе.

Главни разлог је тај, што је за њих потребно да веза дође до одређене тачке, односно да постане озбиљнија. И мада се многи не слажу са тим да било која тема буде "забрањена" у вези на њемом почетку, они који стоје иза ове тврдње верују да су то теме о којима ако се прерано разговара, могу бити фаталне за везу.

Прочитајте још: Како препознати МАТЕРИЈАЛ за брак? Једно питање решава све

Теме у вези са партнеровом прошлошћу

Изненадиће вас можда да је историја забављања и веза из прошлости вашег партнера нешто на шта не би на почетку везе требало да трошите много времена. Разлог је тај што имамо обичај да на основу добијених информација формирамо мишљење о особи са којом се виђамо, а које не мора да се подудара са њеном суштином. То што неко у прошлости није био спреман да се обавеже према особи са којом је био у вези, не значи да није способан да то уради сада са вама.

Теме о браку

Многи парови у једном тренутку започињу тему о подизању ствари на виши ниво. И мада је то индивидуално, стручњаци тврде да о томе не би требало причати у првих годину дана везе. Пре него што започнете ову тему потребно је да довољно упознате једно друго, да проведете довољно времена заједно као и да прођете кроз одређене ситуације. Оно што не желите је да преурањено причате о нечем у чему себе не видите.

Прочитајте још: Да ли више ВАРАЈУ искусни МУШКАРЦИ или они које "спопада" нека жена?

Теме о заједничком животу

Идеја о заједничком животу је та која се такође јавља обично након годину дана везе. Слична као веридба и ова тема не би требало да се разматра ако пар није провео довољно времена у току дате године заједно, и ако међу њима још увек постоје непознате ствари. Ово је важан корак и са њим не би требало да се жури.

Теме о породичним ситуацијама

Породица је важна и о њој свакако треба да се разговара. Међутим ствари о својој породици не би требало да откривате сваком на кога наиђете. Ако нисте сигурни да ли ће ваша веза потрајати, важне и осетљиве теме које се тичу ваше породице би требало да избегавате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.