Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕКС

Крвна група открива ТИП ЉУБАВНИК: Група А "закаже" у кревету, а ОВИ су у стању да љубав воде САТИМА!

Бирајте мушкарца према крвој групи и једну посебно избегавајте.

1625378326_Depositphotos_220727432_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Мушкарци са нултом крном групом су најбољи љубавници и у стању су да воде љубав сатима.

Прочитајте још: Емина Јаховић и Хурем заједно у проводу: Популарне даме без филтера и трунке шминке! (ФОТО)

Нулта крвна група

Мушакрци са нултом крвном групом су великодушни партнери у кревету, задовољство друге стране им је веома важно, па ће понекад себе тога лишити само да би лепша половина уживала још више.

Крвне групе А и Б

Јачи пол с крвним групама А, Б и АБ чешће “закаже у кревету”, док су они с нултом групом прави срећници јер код њих постоји најмања вероватноћа да оставе жену разочарану после секса, показало је истраживање стручњака са Универзитета Орду у Турској.

Истраживање су радили у Турској.

Наиме, 42 одсто испитаника са крвном групом А признало је да је имало проблема у сексу, а само 16 процената оних с нултом групом се на то жалило.Научницима није јасно на који начин крвна група може утицати на потенцију.

Најстарија крвна група на свету

Иначе, нулта крвна група је најчешћа међу људском популацијом, али и најстарија, сматрају историчари. Ове особе се одлично сналазе у ситуацијама у којима су потребни логичко размишљање и закључивање, али су и најамбициознији.

Прочитајте још: Ево како сада изгледа БОЈ Џорџ, а изненадићете се ЗАШТО је прекинуо светску СЛАВУ! (ФОТО)

Људи с нултом крвном групом су оптимистични, одговорни и савесни, а најслабије тачке су им стрес и досада. То их убија у појам и понекад доводи до деструктивног понашања. Адреналин је оно због чега се осећају живима - што су активнији, то су пунији позитивне енергије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas