Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЛЕГЕНДЕ

Ево како сада изгледа БОЈ Џорџ, а изненадићете се ЗАШТО је прекинуо светску СЛАВУ! (ФОТО)

Први мушкарац нашминкан као жена достигао је светску славу, а онда се Бој Џорџ мистериозно повукао.

1624881513_Boy-George.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Бој Џорџ је управо је напунио 60 година, а ни мало се није променио! И даље се шминка, пева и објављује фотографије на Инстаграму које провлачи кроз филтере.

Прочитајте још: Принц Хари стигао, а Кејт Мидлтон СКИНУТА са СПИСКА гостију!

Први нашминкани мушкарац

Био је први мушкарац који се шминкао и високом бојом гласа дуго је изазивао контраверте. Његов хит "Карма Цхамелеон" који је објавио са групом "Цултуре Цлуб" достигао је планетарну славу.

Светску славу је прекинуо због зависности...

За Бој Џорџа свет је чуо 1982. године када је отпевао песму "До Yоу Реаллy Wант То Хурт Ме?" која је врло брзо постала Бр. 1 на свим светским топ-листама. Нажалост, после два невероватна хита Бој Џорџ се повукао из јавности 1985. године јер је морао да оде на лечење од зависности наркотика.

Прочтиајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Бој Џорџ има дугогодишњег партнера

Касније се вратио у јавност, а две године је живео у Аустралији где је био члан жирија такмичења "Тхе Воице". Онда се вратио у Лондон, јер је тамо његов дом. Основао је малу продукцијску кућу, али није постигао велику славу.

Најавио је снимање филма о себи!

И данас живи са дугогодишњим момком Мајклон Ђуном, а "тежак" је 60 милиона долара.

Ове године излази његов нови албум, а почетком године је већ објавио "Цоол Караоке Вол. 1". Управо је објавио и синг "Тхе Бест Тхинг Синце Слицед Бреад", а заказао је и турнеју за ову и наредну 2022. годину.

Прочитајте још: Кајли Миног диктира моду: Овај ЏЕМПЕР ћемо до јесени сви купити! (ВИДЕО)

Ко глуми Бој Џорџа?

Међутим, ускоро почиње снимање филма о певачу. Филм о животу Бој Џорџа зваће се "Карма Цхамелеон", а снимаће се у Лондону и широм света. једну од главних улога има млади Даниел Маyс, а у филму ће се појавити и Кијану Ривс.

- Највећи проблем је што не знамо ко ће глумити мене! Управо тражимо храброг младог глумца који је спреман да одигра улогу живота - истиче Бој Џорџ.

Прочитајте још: Блуза без бретела СКРАЋУЈЕ фигуру! НЕ, ако је понесете као и Софија Вергара (ВИДЕО)

Бој Џорџ овог лета почиње турнеју са поново окупљеном групом "Цултуре Цлуб".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas