Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мислили сте да му се допадате, али он вам се не јавља: Ево који су најчешћи разлози зашто вам не пише или не одговара на поруке

Углавном постоји неколико разлога због чега вас мушкарац игнорише, иако сте стекли утисак да му се допадате

1655198837_pexels-andrea-piacquadio-3755755.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Скоро свакој жени се десио исти сценарио - започеле су комуникацију са мушкарцем који им се допао, имали су мноштво заједничких тема, мислили су да му се баш допадају, али он се одједном повукао. Након тога уследио је период нервозе, преиспитивања, ишчекивања поруке или позива и константно анализирање.

Прочитајте још: "СИНГАПУРСКИ ПОЉУБАЦ": Нова сексуална пракса за коју многи не знају, а прави ВАТРОМЕТ у кревету

Уколико вам не одговара пар сати, то не мора бити лош знак - могуће је да је заузет, а и интезитет дописивања се смањује након протека времена. Међутим, када вам данима не пише и не одговара на поруке или су његови одговори хладни и кратки, онда се заиста јавља велики проблем.

Шта се крије иза оваквог понашања мушкарца?

1. Љут је - када је особа љута може се десити да ће одлучити да одједном прекине комуникацију, али ово је врло незрео потез. Једини исправан начин јесте да увек директно и отворено попричате о проблемима и свему што вас мучи. Бежање или прекидање комуникације није одлика ни једног здравог односа.

2. Више му се не допадате - ово је разлог који углавном не желимо да признамо јер повређује наш его и очекивања. Уколико мушкарац само одлучи да нестане из вашег живота, врло је могуће да су његова осећања ишчезла, али и да није довољно зрео и храбар да вам то саопшти у лице. Немојте ово схватати лично, никако! Дешава се без обзира на било шта.

Прочитајте још: Како да препознате оргазам код жена? Ово је СИГУРАН ЗНАК да је доживела врхунац

3. У лошем је периоду - људи се различито носе са проблемима и лошим животним периодима, што треба увек имати на уму. Могуће је и да не жели да покаже осећања или му треба времена да се фокусира и на неки други аспект живота. Наравно, и о таквим стварима потребно је разговарати очи у очи. Свако нагађање и недореченост не могу изградити здрав однос.

4.  Желите да убрзате и исфорсирате однос - понекад се дешава да изградимо велика очекивања и жеље да доведемо везу до максималне присности и узајамне комуникације. Ако форсирате честе разговоре и желите све време да будете са њим, то може створити притисак и страх код мушкарца. Пустите ствари да теку својим током.

5.  Мисли да нисте заинтересовани - некада се дешава и потпуно супротна ситуација: свесно или несвесно ви очекујете да вас он јури и не показујете икакву заинтересованост. Мушкарац може помислити да нисте заинтересовани и одустати. Поготово уколико је стидљив и више сумња у себе. Морате му дати до знања да има шансе код вас.

Шта год да је посреди, разговор је најбоља опција. Покушајте све што вас мучи да решите отворено, а уколико то не да резултате удаљите се од такве везе. Све што вас не испуњава и чини да се осећате мање вредно и вољено, није добро за вас.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas