Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБЉЕЊЕ

Мислите да сте ОСНОВЕ ЉУБЉЕЊА савладали још у школи? Можда се ипак варате

Од доброг пољупца заклецаће вам колена, ознојиће вам се дланови и убрзати рад срца.

1617807842_a-couple-of-1694334_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Мислили сте да сте савладали основе љубљења још у школи? Размислите мало боље.

Доносимо вам три најчешће грешке које правимо кад спојимо усне са својим партнером.

1. Агресиван почетак

Живот није филм и оно што добро изгледа на великом платну није рецепт за понашање у стварности.

На пример, агресивно спајање усана неће покренути страсти, већ вас оставити са масницама на и око подручја усана.

Прочитајте још: Жене воле да се буде уз пољупце и загрљаје, а шта мислите, како воле МУШКАРЦИ?

Уместо тога започните меким спајањем усана, касније постепено убрзајте. Ослушкујте сигнале тела партнера, удисаје и куцање срца, па сигурно нећете погрешити.

2. Премало језика

Нико не воли кад му неко "забија" језик у једњак приликом љубљења, али чедно држање језика у властитој усној шупљини такође неће изазвати жељени ефекат.

Прочитајте још: Истраживање открива: Погледајте партнера и сазнајте да ли вас вара

Пољубац свакако започните затворених усана, потом грицните партнерову доњу усну, нежно прођите језиком преко њених ивица, па њиме додирните његов језик, и пустите да вас тренутак поведе према неслућеном ужитку.

3. Погрешно циљање

Усред љубљења могли бисте схватити да је повремено удисање кисеоника добра ствар за ваше тело. Када се одвојите од партнера можда ћете одлучити да разиграно пређете уснама преко његовог образа или чела.

Прочитајте још: Истраживање каже да су САМЦИ често СРЕЋНИЈИ од оних који живе са породицом или партнером

Нежан тренутак могло би покварити погрешно циљање, односно усне које сте неспретно положили на нос, или браду.

У том тренутку ни ваш партнер неће бити вешт у координацији покрета, па је можда боље да наставите да се љубите као да се ништа није догодило.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas