· · Коментари: 0
ЖЕНСКЕ ПРЕВАРЕ

Вара МУЈО, ал' вара и ФАТА! ТОП ТРИ разлога зашто су жене ПРЕЉУБНИЦЕ

Када се спомене неверство, оно се најчешће приписује мушкарцима, посебно у браковима када су жене окупиране децом и породицом. Али шта када жене варају...

1595799179_par-u-krevetu.jpg
Фото: Pixabay

Мушкарци су склонији преварама, било да су у крткотрајним или дугим везама, па чак и у браку када су остварени и као родитељи. Иако се прељуба чешће приписује мушкарцима, морамо признати да знамо бар неколико жена у свом окружењу које су превариле свој партнере.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Прочитајте још: "Моји синови су јели ПАРАДАЈЗ": Миона је направила ПОВРТЊАК КРАЈ САВЕ, а ово је њена ПРИЧА

Варају мужеви, али ни супргуе нису "гадљиве" на тајног партнера

Према једној америчкој студији, само 14 одсто удатих жена преварило је партнера барем једном, у поређењу са чак 22 одсто ожењених мушкараца.

Прочитајте још: Бака је хтела да са 6 година будем ПРОСТИТУТКА, а кад су ме СИЛОВАЛИ, мама је упитала "Допустила си да ти то БЕСПЛАТНО ураде?"

Доносимо вам топ три најчешћа разлога због којих жене варају у партнерским односима. 

Досада у кревету

Секс може постати монотон женама, посебно ако то мушкарац допусти.  Афера додаје узбуђење и адреналин. Како бисте избегли рутину у сексуалним односима, избегните стално понављање једног те истог, промените позе и унесите неке новине. Запамтите, неочекивно, доноси узбуђење.


Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Млада дала куму ПРСТЕН пре венчања, а кума ју је упозорила да га ОДМАХ ОПЕРЕ

Јачање самопоуздања

Секс може подићи самопоуздање и на инстант начин, па се тако и жене осећају више секси, осећају се сексипилније, заводљивије и вољеније. Уколико девојка или жена имају проблема са самопоуздањем, то не мора да значи да варају партнера, али мушкарци морају реаговати на време и својим изабраницама подићи самопоуздање. 

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Освета партнеру

Иако можда мушкарци нису варали своју жену или девојку, али уколико су на неки други начин изневерили поверење жене могу очекивати да ће бити преварене. Када се жена осећа повређеном и да је издана од стране партнера, она ће пожелети да му узврати на исти начин. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.