· · Komentari: 0
ŽENSKE PREVARE

Vara MUJO, al' vara i FATA! TOP TRI razloga zašto su žene PRELJUBNICE

Kada se spomene neverstvo, ono se najčešće pripisuje muškarcima, posebno u brakovima kada su žene okupirane decom i porodicom. Ali šta kada žene varaju...

1595799179_par-u-krevetu.jpg
Foto: Pixabay

Muškarci su skloniji prevarama, bilo da su u krtkotrajnim ili dugim vezama, pa čak i u braku kada su ostvareni i kao roditelji. Iako se preljuba češće pripisuje muškarcima, moramo priznati da znamo bar nekoliko žena u svom okruženju koje su prevarile svoj partnere.

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Pročitajte još: "Moji sinovi su jeli PARADAJZ": Miona je napravila POVRTNJAK KRAJ SAVE, a ovo je njena PRIČA

Varaju muževi, ali ni suprgue nisu "gadljive" na tajnog partnera

Prema jednoj američkoj studiji, samo 14 odsto udatih žena prevarilo je partnera barem jednom, u poređenju sa čak 22 odsto oženjenih muškaraca.

Pročitajte još: Baka je htela da sa 6 godina budem PROSTITUTKA, a kad su me SILOVALI, mama je upitala "Dopustila si da ti to BESPLATNO urade?"

Donosimo vam top tri najčešća razloga zbog kojih žene varaju u partnerskim odnosima. 

Dosada u krevetu

Seks može postati monoton ženama, posebno ako to muškarac dopusti.  Afera dodaje uzbuđenje i adrenalin. Kako biste izbegli rutinu u seksualnim odnosima, izbegnite stalno ponavljanje jednog te istog, promenite poze i unesite neke novine. Zapamtite, neočekivno, donosi uzbuđenje.


Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Mlada dala kumu PRSTEN pre venčanja, a kuma ju je upozorila da ga ODMAH OPERE

Jačanje samopouzdanja

Seks može podići samopouzdanje i na instant način, pa se tako i žene osećaju više seksi, osećaju se seksipilnije, zavodljivije i voljenije. Ukoliko devojka ili žena imaju problema sa samopouzdanjem, to ne mora da znači da varaju partnera, ali muškarci moraju reagovati na vreme i svojim izabranicama podići samopouzdanje. 

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

Osveta partneru

Iako možda muškarci nisu varali svoju ženu ili devojku, ali ukoliko su na neki drugi način izneverili poverenje žene mogu očekivati da će biti prevarene. Kada se žena oseća povređenom i da je izdana od strane partnera, ona će poželeti da mu uzvrati na isti način. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.