Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубавне везе

Навике које свакодневно можемо да применимо ЈАЧАЈУ ВЕЗУ са партнером

Истраживања су показала да неке једноставне навике, као што су, на пример, одлазак у кревет у исто време са вашим партнером и слање порука када нисте заједно, могу значајно ојачати вашу везу.

1616489338_couple-5890023_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Мада вам то можда делује очигледно, били бисте изненађени колико људи заборавља да ради и тако мале ствари, иако их стручњаци већ годинама препоручују.

Ако желите да створите већу блискост и поверење са својим партнером, препоручујемо вам да убудуће почнете заједно да практикујете следеће свакодневне навике.

Прочитајте још: ПАМЕТНА, ЛЕПА, ДУХОВИТА...Која особина мушкарцу говори да је она ПРАВА ЖЕНА?

Сређујте кућу заједно

Несразмерна подела посла у заједничком дому је један од чешћих разлога свађа у везама. Из тог разлога, немојте ленствовати док ваш партнер ради по кући, већ се и ви прихватите посла заједно са њим. Он ће то свакако знати да цени.

Останите у контакту преко порука када нисте заједно
Неким људима можда више прија да чују глас свог партнера када су на послу, али то понекад није изводљиво, због чега је практичније да свом партнеру шаљете поруке. Шта год да изаберете, биће вам драго када добијете одговор од свог партнера и ова активност ће даље продубити ваш однос и ојачати вам везу.

Не устручавајте се да уделите комплименте партнеру

Сви воле ласкање, а посебно кад оно долази од особа у које смо заљубљени. Не постоји лакши начин да одобровољите некога него да му дајете комплименте. Звог свега наведеног, препоручујемо вам да редовно хвалите изглед свог партнера, његов модни стил, понашање и малим гестовима покажете да вам је стало до ваше везе.

Не развлачите свађе на неколико дана, већ све решите одмах

Свађе су нормална појава у свакој вези. Важно је, међутим, како реагујете када се нађете у конфликтним ситуацијама са својим партнером. Стручњаци препоручују да не падате лако у ватру и уздржите се од коментара који могу значајно пореметити вашу везу, али они тврде и да је једнако опасно стављање ствари под тепих и постепено захлађивање односа између партнера.

Сви воле ласкање, а посебно кад оно долази од особа у које смо заљубљени.

Прочитајте још: Ако поседујете ову особину бићете срећније у вези

Отпратите партнера до врата и дочекајте га на истом месту

Људи у срећним везама знају колико је леп осећај када вас партнер отпрати до врата и пољупцем се поздрави с вама до следећег виђања. Веровали или не, многи парови то не практикују, већ се поздрављају узвицима, као да уопште нису блиски. Није тешко проценити који од ова два принципа даје боље резултате.

Идите на спавање у исто време

Сам чин одласка у кревет у исто време као ваш партнер је мање битан од чињенице да на тај начин максимизирате број сати које ћете провести заједно у току дана, будући да у исто време лежете и устајете.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas