Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Не игноришите ове сигнале ако желите здраву везу: Да ли се бавите проблемима?

Чини се да је у данашњем свету заиста тешко са неким створити и одржати здраву везу

1670860969_479a5befe033c83d3d44bc92a63e3fc40c11c996.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Толико је ствари које подривају љубавне односе да чак и они који се најискреније воле, врло лако могу да поклекну. Здрав однос подразумева поверење, отворену комуникацију и искреност међу партнерима. У љубавној вези постоје неке ствари које су од суштинског значаја да би она била испуњена и срећна.

Међутим, постоје и неке мале, али истакнуте ствари, које уколико се игноришу могу да постану оне које упропашћавају везу. Сазнање које су то ствари које не би смеле да буду занемарене ако желите да имате здрав однос са својим вољеном, даје вам предност и омогућава свакодневни напредак.

Престали сте да причате једно са другим

Размислите о томе: када сте последњи пут одложити све што радите и телефон који вам је стално у рукама и заиста причали са својим вољеним? Када сте последњи пут са њим дотакли неку занимљиву тему, која нема везе са свакодневним обавезама? Да ли вам се догађа да у кревет одлазите одвојено и без оних кратких разговора на јастуку? Ако је тако, то је знак да сте престали да причате једно са другим, што врло лако може да донесе крај вашој вези.

Прочитајте још: "Током наших једанаест година брака, препознала сам неколико критичних тачака": Жена открива шта је сазнала након једне деценије брака

Одлажете да се бавите проблемима

Прва ствар због које ћете зажалити када дође до пуцања ваше везе је та што сте одлагали да се бавите важним стварима у својој вези. Можда сте их гурали под тепих и претварали се да их не видите, убеђујући себе да нису толико важне или да има времена за њих. Међутим, проблем са проблемима је у томе што немају обичај да нестају, него да се нагомилавају и расту. Ствари које не функционишу су оне којима би требало одмах да се бавите.

Доносите одлуке без консултације са дечком

Да ли сте себе ухватили да у последње време о многим стварима које се тичу ваше везе доносите одлуку сами? Можда сте у једном тренутку застали и угризли се за језик, али сте онда закључили да ви знате шта је најбоље за вас обоје и наставили у том правцу. Можда сте свог момка касније због гриже савести која вас је мучила убеђивали да сте заиста имали на уму ваш обострани интерес, али сама чињеница да делујете без њега је погрешна, каква год да је ваша намера. У свакој вези би требало да постоје две стране, које се једнако питају за све.

Прочитајте још: Због ОВОГ ОПАСНОГ ТИПА ЉУДИ СТЕ СОЛО: Мајкл Хаси, експерт за љубавне везе, резрешава мистерију!

Не представљате више једно другом приоритет

Живот често зна да буде захтеван и да нас наведе да битне људе и ствари спустимо на лествици важности. Међутим, заиста не би требало да својим пословним обавезама или гледању туђих објава на друштвеним мрежама дајете приоритет у односу на вашег вољеног. Размислите о томе: да ли желите да се он понаша према вама као да сте му најважнија особа у животу? Ако је одговор ДА, пођите прво од себе и вратите њега на врх ваше листе приоритета.

Престали сте једно другом да показујете наклоност

Када сте тек започели своју везу, она је без сваке сумње била испуњена пољупцима и загрљајима. Људи око вас су морали да вас подсећају да сте на јавном месту, зар не? Држали сте се за руке док сте шетали градом и он вас је грлио око струка кад год би вам био у близини. Где су нестали ти дани? Зашто су ти мали моменти наклоности нестали из ваше везе? Никад не би требало да дозволите да се ваша интимност сведе само на секс. Као таква она ће довести до краја ваше везе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas