Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Немојте да се заваравате: Ово су десет знакова који јасно показују заправо да не волите партнера

Ако не знате шта осећате, добро размислите да ли радите и мислите ових десет ствари

1687951170_znaciii.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје многе ствари које људи мешају са љубављу, а највише је у питању идеја која нема везе са реалношћу. Понекад нам се може десити да нам нешто промакне у расуђивању и да се на крају пронађемо у вези из неких погрешних разлога.

Када схватите да се са неким кога не волите онолико колико сте пре мислили, да ли га остављате? Или чекате да љубав неким чудом процвета током времена? Ако сте збуњени и не знате ни сами шта и колико осећате, ту смо да вам помогнемо. Прочитајте којих 10 знакова указује на то да нисте више толико заљубљени у особу са којом сте и за коју сматрате да волите највише, а у ствари није тако.

1. Његове потребе вам сметају

Када некога заиста волите, њихове потребе постају и ваше. То не значи да треба да изгубите себе у бризи за њим, већ да када им је потребна ваша помоћ, било да је то пажљиво слушање или помоћ при неком послу будете ту јер желите, а не зато што је то "обавеза свакод партнера".

2. Причате о њиховом животу као да је неки предмет и другим откривате детаље као да су занимљиве вести

Ово је колико толико и нормално између пријатеља, али када нечији живот постане ваш главни извор забаве, прешли сте границу и ушли у мањак истинске љубави.

3. Поставили сте датум краја везе или сте на листу ствари које треба да урадите додали раскид

Ухватили сте себе како размишљате "Пустићу да ово траје још годину дана..." или чекате дан када ће ваш партнер показати део свог карактера који ћете моћи искористити као разлог за раскид. Још горе ако за разлоге за раскид стављате неке неозбиљне узроке попут да нису ваш тип или слично. Ви уствари покушавате да пронађете разлог, а све вам је испред носа - једноставно не осећате емотивну повезаност са вашим партнером као пре.

4. Не журите са упознавањем партнера са вашим родитељима

Дани и недеље, па чак и месеци су прошли од кад обећавате да ћете га упознати са својима. Никада немате времена или се нешто увек испречи. А ако сте га упознали, онда избегавате поновно виђање. Међутим, када волите неког, онда имате времена да га упознате са својим родитељима и ближом фамилијом.

5. Редовно проналазите разлоге зашто сте увек заузети

Имате велики пројекат на послу или за викенд и изгледа да не можете да га избегнете, како бисте провели дане са својим драгим. Јесте да вам је то важније, али ако вам веза полако пропада због ваших заузетих дана, то значи да више волите свој посао него њега.

6. Никада му не одговарате одмах на поруке

Ако играте игрицу и игноришете телефон или вас увек "мрзи" да одговарате (а прочитали сте поруку), то значи да не желите да комуницирате са њим, иако се можда нисте видели цео дан.

7. Морате потпуно да се спремите пре него што се видите са њим

Једноставно вам није пријатно да пред њим будете оно што јесте. То подразумева спремање од сат времена - коса, шминка, стајлинг. Или не желите да упозна ваше стране карактера када сте потпуно опуштени. Не дозвољавате да вас потпуно упозна, веж само у деловима за које мислите да ће му се свидети.

8. Окривљујете га за личне фрустрације

Када тражите да неко буде одговоран за ваше проблеме, увек упирете на њега. Ствар је у томе да, иако је то понекад нормално, превише често сваљивање кривице на партнера може значити да га не волите много. Да га заиста волите, његово присуство би за вас било олакшање, а не активатор стреса.

9. Његови проблеми су недопустиви, док су ваши сасвим у реду

Ваша љубав према њему је условљена, чак и ако мислите да није. Ако се веза заснива на томе да ли он ради или не ствари које су по вама "у реду", више него на томе да будете ту за ту особу, знајте да нешто није у реду.

10. Подсвесно планирате "бег" из везе

Знате са ким бисте се забављали, ако раскинете са њим. Знате да треба да прочитате чланке о томе како треба на миран начин да раскинете и шта ћете радити петком увече. Већ сањате о животу без њега, чак и ако не схватате то одмах.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas