· · Коментари: 0
ОЧЕКИВАЊА

Мушкарци имају НЕРЕАЛНА ОЧЕКИВАЊА која се тичу жена, а нека су и КОНТРАДИКТОРНА

Свако од нас има одређена очекивања од свог партнера.

1604828031_Depositphotos_253597218_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Нека су сасвим реална, а друга посве нереална, али опште присутна.

Да ли су она ту због слика о савршеним мушкарцима и женама којима смо бомбардовани од стране таблоида, или су ту због наше тежње да будемо са неким ко је испуњење наших снова?

Заправо, у сваком друштву постоји одређена врста навике на појаве и дешавања. Навика перцепције на једну врсту људи, понашања и гледања на ствари, доводи до тога да сви (или макар већина) имамо иста очекивања.

Самим тим наш хоризонт очекивања је испуњен сликама које смо већ раније могли да видимо. Проблем се ствара када бивамо изненађени виђеним, које одступа од нашег очекивања.

Прочитајте још: Бежите од НАРЦИСА, СВЕЗНАЛИЦА и још ТРИ врсте МУШКАРАЦА

Случај није ништа другачији ни у погледу жена, ако питате мушкарце.

Која су то све нереална очекивања која данашњи мушкарци имају од својих жена/девојака?

Жени није место у кухињи!
Нашим друштвом влада одређена перцепција када се ради о погледу на жене. Мушкарцима се од малих ногу сугерише, где је "место жене" у његовом животу, али и у друштву уопште. Част изузецима који су у стању да се уздигну изнад тих сугестија, али велика већина мушкараца и даље сматра да је – женино место у кухињи, и са децом.
Очекују да изгледају савршено док очи отворе

Драге даме, не шминкајте се крадом док он мисли да спавате, како би изгледале фантастично кад он очи отвори. Заиста нема потребе за тим. Иако са шминком и савршеном фризуром изгледате божанствано, треба свом мушкарцу да пружите прилику да вас заволи и у вашем природном издању.

Прочитајте још: "Ми све радимо УДВОЈЕ, имамо НАШЕ ритуале" и ПРОЂЕ живот са ПОГРЕШНОМ особом!

Желе згодну девојку са облинама која је уједно витка попут манекенки

Одлучите се. Не можемо бити и једно и друго у исто време. Али оно што јесмо, на дохват вам је руке, па изволите. Мали број обичних девојака које нису супер модели, има савршене облине и око 50 кг. На крају крајева ни ви од њега не очекујете да буде атлетски грађен и да има мишићну масу као бодибилдер, зар не.

Очекују да буду ваш цео свет

Свака девојка којој је стало до њеног вољеног ће се побринути да он не сумња у њену љубав иако у њеном животу постоје и други људи које је знала и пре њега.

Прочитајте још: Истраживање показало: Мушкарци са ДУБЉИМ ГЛАСОМ пре ће варати у вези, ево и зашто

Фото: Депозит

Највише им заправо сметају ваши мушки пријатељи. 

Ако је не дај Боже неки од њих ваш бивши дечко, е тек њега не могу да смисле. Зарад стабилне везе они ће очекивати од вас да раскинете све ваше конекције са људима који им не одговарају. Не радите то ни у ком случају.

Желе да им читате мисли

Иако је женска интуиција њено најјаче оружје, жена заиста не уме да прочита мисли свог драгог, ма колико он веровао у то. Иако кад неког довољно познајемо можемо у великој мери да претпоставимо шта жели, са сигурношћу не можемо то да тврдимо у 100% случајева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.