Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нису ни груди, ни ноге: Мушкарци признали, ево ШТА ПРВО ПРИМЕТЕ КОД ЖЕНА и шта их највише привлачи

Ако сте мислили да су облине на првом месту – преварили сте се!

1679833056_shutterstock_1028640259.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Једно истраживање спроведено на пет хиљада мушкараца открило је врло занимљиве резултате. Испитаници су у анкети требало је да одговоре на питање шта их прво заинтересује код жене која их физички привуче.

Њихови одговори су поприлично занимљиви и у сваком случају изненађујући.

Ако сте мислили да су груди или гуза на првом месту – преварили сте се!

10. Кожа

Будући да ће код упознавања једна од првих ствари коју ће мушкарци видети бити ваша кожа и лице, није изненађујуће да је то ствар која се примећује. Стога, немојте занемарити своју кожи. Ипак, постоје ствари на вама које су им далеко важније…

9. Висина

Висина је ствар коју ће многи приметити. Неко воли високе девојке, неко ниске, некоме то уопште није тако важно. Али ево, истраживање каже да је то ствар коју ће момци приметити. Иако већ и сама позиција на листи каже да то и није нешто високо на листи приоритета.

8. Задњица

Да смо очекивали гузу на 8. месту – нисмо. Али постоје само два могућа објашњења:

1) момцима заиста није тако важан изглед и облик женске гузе.

2) Или мало лошија варијанта – када упознају особу испред себе заправо још не виде гузу, па чисто из логичних разлога она није у првом погледу.

Фото: Схуттерстоцк

7. Стил

Модни стил и изричај је ствар коју ће момци приметити и радо коментарисати. А често управо наш стил открива о нама много више детаља него што и можемо замислити.

6. Ноге

Ок, признајемо да смо ноге очекивали чак нешто више на листи, али ни 6. место није за бацити. У сваком случају, момци ће бацити око на женске ноге и заузети своје мишљење о њима.

5. Тежина

Очекивано, телесна тежина такође се нашла на листи ствари које ће фрајери приметити на женама. Не говори су нужно о вишку или мањку килограма, укуси су различити, али свакако је то ствар која се посматра.

4. Коса

Ако сте мислили да је момцима коса неважна, преварили сте се. Мушкарци ће и те како приметити неговану, здраву и уредну косу. Па ако који пут и забораве да уделе комплимент након што се вратите од фризера, то никако не значи да има ваша коса није важна.

3. Груди

Сукладно очекивањима груди су се нашле поприлично високо на листи ствари које ће момци приметити на девојкама. Па уколико имате адута за показати, није на одмет и то узети у обзир.

2. Осмех

Ево нас на самом крају! Друга најважнија ствар коју ће фрајери приметити на женама је осмех. Стога, следећи пут кад некога пожелите да упознате и оставите добар утисак, обавезно набаците осмех на лице. Без тога не иде.

1. Очи

И имамо победника! Иако су многи од вас претпостављали да ће груди или гуза бити на првом месту, преварили сте се. Истраживање је показало да су управо очи прво у шта се момци загледају. Не каже се узалуд да су ‘очи огледало душе’.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas