Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нова веза након развода: Да ли постоји право време?

У зависности од дужине брака и могућих компликација око развода, сама помисао на улазак у нову везу, жену може учинити нервозном, уплашеном и веома самокритичном.

1705749164_shutterstock_1302758287-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Оваква осећања често натерају жене да одустану од излазака и упознавања нових људи. Али наравно, ако приступите правилно, улазак у везу након развода не мора бити трауматично искуство.

1. Будите спремне

Након развода не можете одредити када је право време, а када није да уђете у нову везу. Једна од најгорих ствари које жена може учинити је да ускочи у нову везу када није спремна на такав подухват. Иако вас пријатељи или чак породица ’’масирају’’ и буквално гурају слободног мушкарца вама у наручје, запамтите, једино ви знате када је право време да се поново заљубите.

2. Успорите

Само зато што сте поново почели да излазите и да се виђате са неким, не значи да би требало одмах да улазите у озбиљну везу. Тражење у некоме ’’оно нешто’’ након што сте тек почели да се виђате са њим, не би требало да вам буде приоритет. Успорите и најпре упознајте свог новог партнера, и на тај начин ћете се лагано опустити и вратити самопоуздање.

3. Не тражите мушкарца налик вашем бившем мужу

У зависности од околности развода, неке жене могу тражити тип мушкарца као што је њихов бивши муж. Са намером или без ње, нови партнер не треба да представља замену за бившег мужа. Такође, једна од највећих грешака коју можете начинити је да се стално враћате или предуго задржавате на тему свог бившег брака.

За многе људе, улазак у нову везу након развода представља заиста велики корак у животу. Иако сама помисао делује застрашујуће, искуство у новој вези може бити заиста пријатно. Кључ поновног уласка у свет слободних лежи у вашој спремности да кренете даље и оставите ружна сећања иза себе.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas