Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ТРЕНД У ВЕЗАМА ОКУПИРАЋЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ТОКОМ 2024! Људима су небитне године, више ће да цене ове СТВАРИ

Великa разликa у годинама протекле деценије одомаћилa се у везама. Како је међи јавним личностима овај тренд постао нормалан, исто тако се преселило на "обичне" људе. Али не само уживо, упознавање и дружење парова са већим јазом годинама може се све чешће виђати и на друштвеним мрежама и апликацијама за упознавање.

1700570453_shutterstock_2160540457.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према стручњацима, ако тражите партнера преко апликације за упознавање, идуће године ће вам се чешће нудити значајно старији или значајно млађи, тако барем говори једно истраживање које се темељи на одговорима од 25.000 самаца предвиђа да ће велика разлика у годинама бити прави тренд у 2024. години.

"Самци више неће тражити савршене партнере и неће пазити на временске оквире, а више ће да цене емоционалну рањивост, самопоштовање и заједничке приоритете с партнером", рекли су истраживачи.  Поставља се питање колика је разлика идеална да би веза успела? Према Тобију Ингаму, психотерапеуту, не постоји савршена разлика у годинама.

"Некад је постојало неписано правило да преполовите своје године и томе додате седам те да је то идеална разлика у годинама, ако волите млађе, наравно. Али то је сада вероватно застарела прича", рекао је Ингам.

"Мислим да је пре људима било важније да су им партнери вршњаци или барем да припадају истој генерацији, јер тако више тога деле, али у новије, модерно време то је све мање битно и млади се људи више с тим не оптерећују. Године су им мање битне него претходним генерацијама, а квалитет односа им је приоритет", додао је за крај.

Шта ви мислите? Да ли су везе са великим разликама у годинама успешне?

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas