Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Осам знакова да сте у вези која МОЖЕ ДА ТРАЈЕ ЗАУВЕК: Обратите пажњу на ове ствари

Оређена понашања могу бити сигнали да сте у вези која има блиставу будућност

1691064194_saterr.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви имамо неку наду или сан да ц́емо једног дана пронац́и „правог“ и имати ону врсту здраве везе која траје цео живот.

Упознавање и везе су се значајно промениле у последњих неколико деценија.

Ево неких статистичких података о односима, састанцима и браковима који ц́е вам дати бољу слику:

Мушкарци и жене су старији него икада када се први пут венчају. 2021. године просечна старост мушкараца који су се први пут оженили била је 30,6 година, а за жене је износила 28,6 — што је повец́ање од више од две године за обе од 2010.

Заједнички живот је порастао за парове за 29 одсто од 2007. до 2016. године, према подацима из истраживачког центра Пев.

Уз све промене у модерним забављањима и браковима, још постоје начини да се утврди да ли ваша веза има оно што је потребно да потраје.

Трендови у изласку и односима се могу променити, али радње и понашања која указују на здрав однос остају релативно доследни током времена.

Ево знакова да ц́е ваша љубав трајати:

1. Партнерови пријатељи су и ваши пријатељи

Међу њиховим пријатељима сте и ви и добро дошли сте у групу. Ваш партнер је одушевљен због тога и жели да се осец́ате пријатно у близини његових пријатеља.

Упознавање са њиховим пријатељима је огроман корак у односима и обично значи да везу схватају озбиљно.

2. Засмејавате једно друго

Верујте ми, ово није тако лако као што звучи. Неки људи имају хумор који другима није смешан. Када обоје можете да насмејете једно друго, то је знак да се разумете на другом нивоу.

3. Аргументи су конструктивни

То значи да сте у могуц́ности да се расправљате о стварима, а да то буде и продуктивна дискусија. Нема прозивања или манипулације.

Када постоје свађе, нешто се од њих учи и користи да се спречи било шта друго, у зависности од тога о чему се расправљало.

4. Можете се забавити заједно не радец́и апсолутно ништа

Не морате увек да излазите да бисте се забавили. То значи нешто веома посебно када сте у могуц́ности да седите у куц́и са својим партнером не радец́и ништа значајно и још увек уживате у друштву једно другог.

То је другачији ниво интимности који доживљавате када сте заједно и не радите ништа „у граду“. Можете се видети у потпуно другачијем светлу.

5. Они чине да желите да будете боља особа

Обоје доносите оно најбоље једно у другом. Због њих и ствари које су вас научили о животу сваки дан настојите да будете боља особа.

Они не покушавају да изнесу оно најгоре у вама или да ваше мане и слабости обзнане свету.

6. Захвални сте једно другом и дајете то до знања

Дајте једно другом до знања колико сте захвални што имате једно друго у својим животима.

Не само да једно другом говорите колико сте захвални, вец́ то показујете и кроз мала и насумична дела љубазности.

7. Блиски сте

Волите да се љубите и додирујете, било да је то загрљај, мажење или нешто друго. Скоро као да сте још увек у фази меденог месеца ваше везе, иако сте заједно годинама.

8. Разговарате о будуц́ности

Приметиц́ете да ваш партнер стално говори о вама и вези само у садашњем времену и не укључује будуц́ност.

Ако вас партнер не укључује у будуц́е планове (као што су будуц́е активности или излети), вероватно не очекују да ц́е бити са вама неко време.

С друге стране, када ваш партнер разговара са вама о будуц́ности и жели да будете део ње и цени ваше мишљење о будуц́ности, имате чувара, пише Yоур Танго.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas