Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Осам знакова да ваши ПРИЈАТЕЉИ не воле вашег партнера: Неки сигнали су суптилни, али ипак уочљиви

Проверите да ли ваши пријатељи заиста прихватају вашег партнера

1697380887_Foto-Shutterstock-prijatelji.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Упознавање партнера са пријатељима је важан корак за сваку везу. И без обзира да ли се зближе или не, природно је да желите да се сви људи које волите слажу. Али ако сте имали проблема да интегришете свог партнера у групу пријатеља, можда постоји разлог за то — а може бити да га ваши пријатељи једноставно не подносе. Ако сте забринути да је то случај, разговарали смо са стручњацима да бисмо добили увид у понашање на које треба да пазите.

Осам знакова да ваши пријатељи не воле вашег партнера:

1. Почињу да избегавају друштвена окупљања на којима ће бити присутан ваш партнер

Када почнете да излазите са неким, вероватно ћете почети да га водите са собом на одређена места. Али важно је гледати како ваши пријатељи реагују на ову нову динамику, објашњава психолог Санам Хафиз.
"Ако ваши пријатељи стално проналазе изговоре да прескачу друштвене догађаје или окупљања на којима ће ваш партнер бити присутан, то би могао да буде знак њихове нелагодности", упозорава Хафиз.

2. Не укључују вашег партнера у своје планове

С друге стране, ако су ваши пријатељи ти који организују окупљања или шаљу позивнице на догађаје, обратите пажњу да ли је ваш партнер често изостављен. На пример, васе другарице све чешће организују само “вече за девојке” која по природи искључују вашег партнера.

3. Слаба или никаква комуникација

Такође би требало да обратите пажњу на то како ваши пријатељи и ваш партнер комуницирају када су на истом месту, саветује Хафиз. Ако ствари никада не иду даље од једноставног "здраво", то би могао да буде лош знак - посебно ако сте већ дуже време заједно.
„Ако ваши пријатељи не могу да поднесу вашег партнера, можда ће свести на минимум интеракцију са вашим партнером — као што је само размена љубазних поздрава“, примећује Хафиз. „Можда избегавају да се упуштају у дубље разговоре или да проводе време један на један са вашим партнером.

4. Њихов хумор се мења

Ако су ваши пријатељи некада са лакоћом размењивали шале са вама, али су приметно мање разиграни у присуству вашег партнера, то би могао бити знак нелагодности.

5. Ругају се вашем партнеру

Али то није једини начин на који се њихов хумор може променити. У ствари, можда ћете приметити да су њихове шале сада усмерене на вашег партнера, каже Келман.
„Они ће се исмевати одређеним стварима али брзо ће то пропратити нечим попут 'Само се шалимо'", каже она.” Не шале се.

6. Недостатак ентузијазма

Када сте ви срећни, ваши пријатељи су обично срећни због вас - и требало би да то лако видите. Али ако ваш пријатељи презиру вашег партнера, вероватно ћете уместо тога приметити јасан недостатак ентузијазма, каже Хафиз.
„Можда ће показати мало узбуђења или ентузијазма када се име вашег партнера појави у разговору“, објашњава она.

7. Почињу да крију личне информације

Ако ваши пријатељи не подносе вашег партнера, можда ће и вас почети да третирају другачије. Обратите пажњу да видите да ли су почели да крију личне информације, предлаже Хафиз.
„Пријатељи који су опрезни према вашем партнеру могу бити опрезни када деле личне податке или приче са вама, посебно ако се плаше да ће то бити пренето вашем партнеру и изазвати напетост“, примећује она.

8. Раде ствари које поткопавају вашу везу

Пријатељи који не воле вашег партнера можда немају поштовања према вашој вези — а у екстремнијим случајевима ће учинити ствари да је „поткопају или саботирају“, упозорава Келман.
„На пример, често вам могу предложити да упознате неког другог или покушавају да вас помире са бившима“, каже она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas