· · Коментари: 0
ДАН ЖЕНА

Овако сигурно нећете погрешити приликом избора: Датум рођења открива идеалан поклон за 8. март

Приликом куповине поклона за "Дан жена", мушкарци често имају недоумицу да не погреше приликом избора

1614942274_poklon.jpg
Фото: Деспоситос

Милиони жена у свету прослављајају 8. март, а највећу муку представља одабир правог поклона за ту прилику.

Прочитајте још: Да ли знате како је ПРАВИЛНО написати - Сретан 8.март или Срећан Осми март?

Како бисте пронашли идеално решење, у томе вам може помоћи датум рођења ваше вољене женске особе.

Жене рођене од 21.1. до 18.2.

Фото: деспоситос

Жене рођене у овом периоду, највише ће се обрадовати сету козметике или доњем вешу од чисте свиле или фине чипке. Обрадоваће је и нови смартфон, а од цвећа највише ће је усрећити орхидеја или кактус.

Жене рођене од 19.2. до 20.3.

Жене рођене у овом раздобљу, веома су маштовите.  Купите јој неку добру књигу, или је одведите на кратко путовање. Од цвећа бирајте јорговане или орхидеје.

Жене рођене од 21.3. до 20.4.

Ове жене су у непрестаној журби, јер желе да остваре много планова. За њих би најбољи поклон био неки леп роковник у коме може да запише све своје обавезе. Од свећа је најбоље поклонити букет црвених ружа.

Жене рођене од 21.4 до 21.5.

Фото: деспоситос

Ове жене су хедонисти, па њен поклон, не мора бити превише скуп, али мора да делује луксузно. Можете јој уплатити неки "Спа" или купити комад накита, али уз обавезан букет црвених ружа. 

Жене рођене од 22.5. до 21.6.

 Најбољи поклон за жене рођене у овом периоду је добар комплет књига, годишња претплата на омиљени часопис или сет оловака, уз обавезан букетић ђурђевака.

Жене рођене од 22.6. до 22.7.

За ове даме, најважније је да је поклон од срца. То може бити бити оквир за слику, домаћи колачи или нешто за кухињу. Цвеће нека буде бело, најбоље љиљани.

Жене рођене од 23.7. до 22.8.

Овим женама је највише битно да поклон буде лепо упакован.  Поклоните им флашу доброг шампањца, златни накит и мало огледалце. Одведите их на вечеру у ресторан, а немојте заборавити и на букет жутих ружа.

Жене рођене од 23.8. до 22.9.

Ове даме су врло практичне.  Најбоље би било да им уз неку орхидеју, ружу или нарцисе поклоните поклон ваучер у књижари или некој парфимерији.

Жене рођене од 23.9. до 22.10.

Поклон за даме рођене у овом периоду је најважније да буде леп и користан. Обрадоваће их неке лепе осликане кутије у које ставити своје ситнице, такође може да буде и калупе за колаче или породични портрет. Такође воле ако јој поклоните удобну спаваћицу. Руже морају бити огромне и мирисне.

Жене рођене од 23.10. до 21.11.

Ове жене су веома страствене, па нећете погрешити ако јој поклоните секси доње рубље или нешто слично што ће имати утицај на ствари у вашој спаваћој соби, а све то зачините букетом црвених ружа.

Жене рођене од 22.11. до 21.12.

Овим женама морате да поклоните нешто што ће их "натерати" на акцију. Од секси лисица, преко путних торби до путовања на неку "дивљу" дестинацију коју ћете моћи заједно да истражујете. Цвеће мора бити дивље, попут каранфила.

Прочитајте још: Да ли сте знали? Штиклирати или штриклирати, деликвнет или делинквент? Многи у овоме греше

Жене рођене од 22.12. до 20.1.
Због свог феминистичког ства, овим женама морате пажљиво да бирате поклон. Најбоље би било да им поклоните неку паметну књигу, карту за музеј, а од цвећа се определите за магнолију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.