Oglas
· · Komentari: 0
DAN ŽENA

Ovako sigurno nećete pogrešiti prilikom izbora: Datum rođenja otkriva idealan poklon za 8. mart

Prilikom kupovine poklona za "Dan žena", muškarci često imaju nedoumicu da ne pogreše prilikom izbora

1614942274_poklon.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Milioni žena u svetu proslavljajaju 8. mart, a najveću muku predstavlja odabir pravog poklona za tu priliku.

Pročitajte još: Da li znate kako je PRAVILNO napisati - Sretan 8.mart ili Srećan Osmi mart?

Kako biste pronašli idealno rešenje, u tome vam može pomoći datum rođenja vaše voljene ženske osobe.

Žene rođene od 21.1. do 18.2.

Foto: despositos

Žene rođene u ovom periodu, najviše će se obradovati setu kozmetike ili donjem vešu od čiste svile ili fine čipke. Obradovaće je i novi smartfon, a od cveća najviše će je usrećiti orhideja ili kaktus.

Žene rođene od 19.2. do 20.3.

Žene rođene u ovom razdoblju, veoma su maštovite.  Kupite joj neku dobru knjigu, ili je odvedite na kratko putovanje. Od cveća birajte jorgovane ili orhideje.

Žene rođene od 21.3. do 20.4.

Ove žene su u neprestanoj žurbi, jer žele da ostvare mnogo planova. Za njih bi najbolji poklon bio neki lep rokovnik u kome može da zapiše sve svoje obaveze. Od sveća je najbolje pokloniti buket crvenih ruža.

Žene rođene od 21.4 do 21.5.

Foto: despositos

Ove žene su hedonisti, pa njen poklon, ne mora biti previše skup, ali mora da deluje luksuzno. Možete joj uplatiti neki "Spa" ili kupiti komad nakita, ali uz obavezan buket crvenih ruža. 

Žene rođene od 22.5. do 21.6.

 Najbolji poklon za žene rođene u ovom periodu je dobar komplet knjiga, godišnja pretplata na omiljeni časopis ili set olovaka, uz obavezan buketić đurđevaka.

Žene rođene od 22.6. do 22.7.

Za ove dame, najvažnije je da je poklon od srca. To može biti biti okvir za sliku, domaći kolači ili nešto za kuhinju. Cveće neka bude belo, najbolje ljiljani.

Žene rođene od 23.7. do 22.8.

Ovim ženama je najviše bitno da poklon bude lepo upakovan.  Poklonite im flašu dobrog šampanjca, zlatni nakit i malo ogledalce. Odvedite ih na večeru u restoran, a nemojte zaboraviti i na buket žutih ruža.

Žene rođene od 23.8. do 22.9.

Ove dame su vrlo praktične.  Najbolje bi bilo da im uz neku orhideju, ružu ili narcise poklonite poklon vaučer u knjižari ili nekoj parfimeriji.

Žene rođene od 23.9. do 22.10.

Poklon za dame rođene u ovom periodu je najvažnije da bude lep i koristan. Obradovaće ih neke lepe oslikane kutije u koje staviti svoje sitnice, takođe može da bude i kalupe za kolače ili porodični portret. Takođe vole ako joj poklonite udobnu spavaćicu. Ruže moraju biti ogromne i mirisne.

Žene rođene od 23.10. do 21.11.

Ove žene su veoma strastvene, pa nećete pogrešiti ako joj poklonite seksi donje rublje ili nešto slično što će imati uticaj na stvari u vašoj spavaćoj sobi, a sve to začinite buketom crvenih ruža.

Žene rođene od 22.11. do 21.12.

Ovim ženama morate da poklonite nešto što će ih "naterati" na akciju. Od seksi lisica, preko putnih torbi do putovanja na neku "divlju" destinaciju koju ćete moći zajedno da istražujete. Cveće mora biti divlje, poput karanfila.

Pročitajte još: Da li ste znali? Štiklirati ili štriklirati, delikvnet ili delinkvent? Mnogi u ovome greše

Žene rođene od 22.12. do 20.1.
Zbog svog feminističkog stva, ovim ženama morate pažljivo da birate poklon. Najbolje bi bilo da im poklonite neku pametnu knjigu, kartu za muzej, a od cveća se opredelite za magnoliju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas