Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАБАВНО

ОВАКО СУ СЕ НАШИ РОДИТЕЉИ "МУВАЛИ": Пет начини на које би требало да покушате да се повежете са партнером, БЕЗ ТЕХНОЛОГИЈЕ

Пре него што је дошло време превлачења прстом удесно да би пронашли партнера или ухођења налога на друштвеним мрежама, пре великог састанка, људи су се заправо повезивали и упознавали уживо.

1635943758_shutterstock_101040196.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Данас се чини да су старомодне методе упознавања потонуле на дно океана и кородирале у мрачном понору. Пошто је стопа развода око 50 посто или више, посебно за бракове који су се склопили у последњих неколико година, чини се да је добра идеја вратити неке од оних старомодних навика како би се љубав одржала живом.

Прочитајте још: Пет ствари које можете учинити када ИЗГУБИТЕ жељу за сексом

Ево пет старомодних начина на које су се парови некада повезивали које треба да вратимо.

1. Проведите квалитетно време без технологије

Нема ништа лоше у томе да седите поред свог партнера на каучу, али скроловање по Инстаграму не бисмо нужно могли да назовемо „квалитетно време“. Док мобилни телефони још увек нису били масовни, парови су много више разговарали.

Играње друштвених игара са партнером буди такмичарски дух и варнице

Данашњи парови морају да одвоје време да одложе своје телефоне и таблете и само седну и причају. 

2. Писање писама

Иако је признање љубави слатко учинити и на Фејсбуку, вероватно партнеру још више значило ако бисте искрено изразили своје емоције путем писма. Данас шаљемо поруке, али то је лако и брзо. Ручно писано љубавно писмо показује више труда и пажње. Потребно је време да се смисли шта да се напише и да се то заиста напише. Промишљеније је и романтичније од текста СМС-а.

3. Читајте књигу једно другом

Има нечег невиног и симпатичног у читању некоме до кога вам је стало. То би могло бити носталгично због чињенице да су вам родитељи вероватно читали и због тога сте се осећали сигурно и вољено. Поново креирање овог чина са вашим партнером може вам омогућити да се зближите.

Фото: Shutterstock

То може постати ноћни ритуал повезивања пре него што обоје одете у кревет. Одаберите књигу коју обоје желите да читате и наизменично читајте једно другом. То може бити интиман хоби који можете да делите заједно, што такође може продубити вашу везу док разговарате о књизи и сазнате више о томе како други мисле и осећају.

4. Прављење касете са листом песама

Сећате се када би вам ваша симпатија слала миксеве љубавних песама и то вас је натерало да вам се срце надима од љубави? И даље можете да урадите исто за свог тренутног партнера тако што ћете направити листу песама и послати им је путем е-поште или СМС-а.

Модеран заокрет у традицији старе школе. Некада смо правили мешовите траке или ЦД-ове једно за друго. Изненадите свог партнера смисленим љубавним песмама које преносе ваша осећања према њему или њој.

5. Играње друштвених игара

Играјте друштвене игре у којима обоје можете да научите нешто једно о другом. Ова идеја може да истакне такмичарски дух вас и вашег партнера, што је још један одличан начин да флертујете са њима и одржите везу на ногама.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas