Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУВАЊЕ

ОВАКО ЖЕНЕ МУВАЈУ: Ако она ово ради, заначи да јој се свиђате

Ово су најчешће тактике које жене користе када мувају мушкарце.

1598528052_Depositphotos_71733657_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Обично се сматра да су мушкарци ти који су муватори и који први прилазе женама, али то није увек случај. Данашње жене и девојке су врло отворене и директне и многе ће одмах кренути у акцију када примете мушкарца који им се свиђа. Међутим проблем настаје када мушкарци не успеју да прочитају сигнале које им девојке шаљу.

Прочитајте још: ПСИХОЛОЗИ саветују најлакши начин да НАЂЕТЕ ПАРТНЕРА, мада многима звучи "ОФУЦАНО"

Зато вам предстаљвамо најчешће сигнале и тактике које жене користе када желе да вам привуку пажњу и када желе да вам освоје срце:

Фото: Депозит

1. Начин на који причају

Девојке обично промене начин на који говоре када су у близини мушакрац који им се свиђа, па тако покушавају да буду слађе и умиљате не би ли им се свиделе и запале за око. Ако приметите да се девојка мази док прича и да делује превише умиљато, онда је то сигуран знак да покушава да вам се свиди.

2. Смешкање

Оне ће се трутити да се стално смеју и да вам ставе до знања да су одушевљене вашом појавом и вашом причом. Смешкаће се чак и када то није потребно, а то је одличан знак да оне желе да вас привуку и да вас освоје.

Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Водите љубав током "ОНИХ ДАНА"? Требало би, а ово су све ПРЕДНОСТИ

 

3. Чести додири

Сигурно вам се хиљаду пута десило да вас неко кроз смех додирне или загрли. ако девојка то ради скоро стално, онда то значи да она жели да вам се приближи и да вас додирне, али и да вам покаже да је жељна вашег додира.

4. Директан поглед у очи

Девојке које су заљубљене имају тенденцију да мушкарца гледају директно у очи дужи временски период. Због тога, ако то приметите, одмах крените у акцију, јер је то јасан знак да се ви њој свиђате.

Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: ПОПУЛАРНИ ЈУТЈУБЕР открио како да СМУВАТЕ ДЕВОЈКУ помоћу ИНСТАГРАМА (ВИДЕО)директан поглед у очи

5. Константно траже начин да причају са вама

Ако приметите да она стално жели да прича са вама, чак и када нема разлога за то, онда то значи да сте јој занимљиви и да је она бацила око на вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas