· · Komentari: 0
MUVANJE

OVAKO ŽENE MUVAJU: Ako ona ovo radi, zanači da joj se sviđate

Ovo su najčešće taktike koje žene koriste kada muvaju muškarce.

1598528052_Depositphotos_71733657_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Obično se smatra da su muškarci ti koji su muvatori i koji prvi prilaze ženama, ali to nije uvek slučaj. Današnje žene i devojke su vrlo otvorene i direktne i mnoge će odmah krenuti u akciju kada primete muškarca koji im se sviđa. Međutim problem nastaje kada muškarci ne uspeju da pročitaju signale koje im devojke šalju.

Pročitajte još: PSIHOLOZI savetuju najlakši način da NAĐETE PARTNERA, mada mnogima zvuči "OFUCANO"

Zato vam predstaljvamo najčešće signale i taktike koje žene koriste kada žele da vam privuku pažnju i kada žele da vam osvoje srce:

Foto: Depozit

1. Način na koji pričaju

Devojke obično promene način na koji govore kada su u blizini mušakrac koji im se sviđa, pa tako pokušavaju da budu slađe i umiljate ne bi li im se svidele i zapale za oko. Ako primetite da se devojka mazi dok priča i da deluje previše umiljato, onda je to siguran znak da pokušava da vam se svidi.

2. Smeškanje

One će se trutiti da se stalno smeju i da vam stave do znanja da su oduševljene vašom pojavom i vašom pričom. Smeškaće se čak i kada to nije potrebno, a to je odličan znak da one žele da vas privuku i da vas osvoje.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: Vodite ljubav tokom "ONIH DANA"? Trebalo bi, a ovo su sve PREDNOSTI

 

3. Česti dodiri

Sigurno vam se hiljadu puta desilo da vas neko kroz smeh dodirne ili zagrli. ako devojka to radi skoro stalno, onda to znači da ona želi da vam se približi i da vas dodirne, ali i da vam pokaže da je željna vašeg dodira.

4. Direktan pogled u oči

Devojke koje su zaljubljene imaju tendenciju da muškarca gledaju direktno u oči duži vremenski period. Zbog toga, ako to primetite, odmah krenite u akciju, jer je to jasan znak da se vi njoj sviđate.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: POPULARNI JUTJUBER otkrio kako da SMUVATE DEVOJKU pomoću INSTAGRAMA (VIDEO)direktan pogled u oči

5. Konstantno traže način da pričaju sa vama

Ako primetite da ona stalno želi da priča sa vama, čak i kada nema razloga za to, onda to znači da ste joj zanimljivi i da je ona bacila oko na vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.