Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
љубав

Ове ГРЕШКЕ праве ПАРОВИ у ДУГИМ ВЕЗАМА које доводе до РАСКИДА

Иако је љубав присутна, једна или обе стране, почну олако да прихватају присуство свог партнера.

1599223857_Depositphotos_1888191_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Нису само велики преступи попут неверства и лажи они који могу да пољуљају љубавну везу. Бројне грешке настају и изгледају потпуно безазлено, све док не доведу до прекида везе.

НЕ РАДИТЕ ВИШЕ НИШТА ДА СЕ ВАШ ПАРТНЕР ОСЕЋА ПОСЕБНО

Иако ваши сусрети са вољеном особом нису посебни као ваш први састанак, то не значи да не треба да учините да се он осећа посебно. Све оно чиме сте га привукли на почетку везе, и даље може да буде ваше тајно оружје, било да је у питању облачење, начин на који га заводите или нешто само вама својствено.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: НАЈГОРИ САВЕТИ које самци могу да добију од парова

ЗАНЕМАРУЈЕТЕ ВАШУ РОМАНТИЧНУ СТРАНУ

Свакодневне животне обавезе лако преузму контролу над једном везом. Посао којим се бавите и друге активности, учине да занемарите романтику у везу. Упркос свим другим стварима, морате одвојити време само за вас двоје. Било да је то вечерњи термин, јутарњи или онај викендом, важно је да је само ваш. Комплименти, мали знаци пажње, загрљаји, пољупци на растанку - све су то ситнице, али управо оне одржавају везу живом.

Свакодневне животне обавезе преузимају контролу над јаком везом.

ДОЗВОЉАВАТЕ НОВЦУ ДА УТИЧЕ НА ДИНАМИКУ ВАШЕ ВЕЗЕ

Можда нисте истог материјалног статуса и можда новац не посматрате на исти начин, али не треба да дозволите да он утиче на динамику ваше везе. Стручњаци саветују да новац треба да буде само средство које вам омогућава да остварите своје циљеве, а не разлог за незадовољство, свађу и тензије.

Прочитајте још: Јесте БЛУДНИК, али је МОЈ! Нећете веровати колико ПРЕВАРЕНИХ људи остаје у БРАКУ

НЕ УВАЖАВАТЕ МИШЉЕЊЕ СВОГ ПАРТНЕРА

Здрава и јасна комуникација је кључна за стабилну везу. Не поседују сви исти ниво, нити стил комуникацијских вештина. Велики број парова се упркос исконском труду и даље бори са држањем отвореног дијалога. Монолози су чешћи и то они које држе жене. Самим тим, потрудите се да уважите мишљење свог партнера. Можда он не зна да се изрази тако добро као ви, али сигурно можете да пронађете смисао у оном што дели са вама.

Здрава и јасна комуникација је кључна за стабилну везу.
Фото: Депосит

ПРОВЕРАВАТЕ ЊЕГОВЕ ПОРУКЕ

Грешка којој је тешко одолети и која је чешћа него што можете и да замислите. Проверавање његових порука и емаилова је класичан вид повреде приватности, као и нарушавање поверења које вам је дато. Стручњаци за односе тврде да, ако довољно дуго тражите нешто, на крају ћете сигурно пронаћи нешто довољно сумњиво.

Прочитајте још: Колико често имате СЕКС? Ово је ЧАРОБНА БРОЈКА за здраву везу

ПОКУШАВАТЕ ОД ЊЕГА ДА НАПРАВИТЕ ОНО ШТО ОН НИЈЕ

Женска жеља за мењањем и уобличавањем особе са којом је у перфектну, стара је чини се колико и људски род. Што већи изазов пред себе постави једна жена у виду преобликовања карактера и физичког изгледа свој партнера, чини се да је преданија том задатку. Ова фатална грешка је узрок бројних раскида, јер доводи до тога да се мушкарац осећа недовољно добрим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas