Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Психолог сматра да треба да знамо одговор на ових 15 питања о партнеру ако желимо да веза има будућност (ВИДЕО)

Да ли знате одговор на сва ова питања?

1709651458_shutterstock_2235773589.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Терапеут и стручњак за љубавне везе Џеф Гунтер недавно је поделио на свом ТикТоку налогу кратак снимак на коме објашњава 15 малих, али значајних информација које би свака особа требало да зна о свом партнеру у првих шест месеци везе. Овај снимак је веома брзо постао популаран - прегледан је више од четири милиона пута!

Гунтер, који је магистрирао брачну и породичну терапију на Универзитету у Јужној Калифорнији, тврди да ако су у доброј вези која има будућности, партнери у периоду од шест месеци, већ морају да знају одговоре на следећих 15 питања.

  1. На који начин воле да обележе свој рођендан?
  2. Колико им је времена потребно да буду насамо, ако им то уопште треба?
  3. Која је њихова омиљена храна?
  4. Шта их покреће и поправља расположење?
  5. Колико им је потребно да се спреме и изађу напоље?
  6. Која је њихова омиљена ТВ емисија, филм и бенд?
  7. Шта је њихово најконтроверзније мишљење?
  8. Ко је њихов најбољи пријатељ и зашто?
  9. Који члан породице их највише изазива, узнемирава?
  10. Шта може одмах да их насмеје?
  11. Шта је њихова највећа несигурност?
  12. Који је најбољи начин да им пружите подршку када су под стресом или узнемирени?
  13. Шта они на крају желе од ове везе?
  14. На шта су спремни да се финансијски разбацују?
  15. Шта је њихово највеће задовољство?
@тхерапyјефф 15 смалл бут верy сигнифицант тхингс yоу схоулд кноw абоут yоур партнер 6 монтхс ин то релатионсхип. #релатионсхиптипс #лове #датингадвице #менталхеалтх #тхерапy #датинг ♬ оригинал соунд - ТхерапyЈефф

Гунтер је за магазин "Тхе Кнот" појаснио и зашто је од круцијалног значаја да знамо одговоре на неке од поменутих питања.

"Ако знате како ваш партнер реагује на своју породицу, нећете бити одбачени или збуњени када га неко од њих узнемири. Уместо тога, знаћете како да га подржите у тешким временима. И што је још важније, ако учините нешто што их подсећа на њихову породичну динамику која доводи до емоционалног вртлога, моћи ћете да разумете ситуацију и не схватите проблем лично. Наши стари породични обрасци неизбежно се поново јављају у нашим романтничним односима. Мудро је бити спреман да се носите с тим", рекао је он.

Овај терапет такође наглашава да је важно да сазнате најбољи начин да помогнете и подржите партнера када наступи "жута минута".

"Ваш партнер ће се с времена на време осећати тужно, депресивно, преоптерећено или ће бити под стресом. Пружање подршке каква је вашем партнеру потребна, било да је реч о давању емоционалног простора, одвраћању пажње забавним активностима или заједничком решавању проблема, омогући ће вам да се повежете на близак начин. Ово ће ојачати однос и створити сигурност која је потребна да бисмо као пар трајали", појаснио је Гунтер.

(Блиц жена)

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas