Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Реченица: "Нисам спреман за брак" значи: "Не са тобом", а шта значи "Био сам у гужви"?

А ако сте сазнали да вас је преварио и онда покушао да вас убеди да се то, ето, једноставно десило, знајте да се такве ствари не догађају без намере и плана.

1613547747_Depositphotos_156776930_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ако упорно чекате на његов позив, проналазећи милион оправдања за то што га нема, можда је поштеније да себи кажете да није "загризао" - порука је аутора књиге "Њему једноставно није довољно стало", Грега Берента и Лиз Тучило.

Прочитајте још: Нострадамус је најавио да Спаситељ долази у ЧЕТВРТАК са ИСТОКА

Они наводе врло конкретне смернице које могу да вас доведу до закључка да ли значите партнеру или сте му само у пролазу. Па тако, ако вас не зове уз изговор да је заузет и да ће се јавити касније, знајте да је то чиста лаж.

- Са проналаском мобилног телефона и брзог бирања бројева, готово је немогуће да вас не позове ако му је стало - тврди Берент. - Зато имајте на уму да смо ми мушкарци баш као и ви, радо ћемо направити паузу у дану пуном обавеза да бисмо попричали са неким кога волимо. То нас усрећује, баш као и вас. Када бисте му се свиђали, били бисте му она светла тачка у претрпаном дану. А тај дан никада не би могао да га спречи да вас позове.

Ако каже да није спреман да се жени, то значи да неће са вама да се жени.

- Имајте на уму да уколико он спава са неком другом женом, то значи да му није довољно стало - каже аутор књиге.

Он додаје да жене морају да знају да сваки мушкарац који прича да не жели да се ожени, јер је брак превазиђен, није спреман, финансијска ситуација му је лоша и слично, на крају ће се свакако оженити, али не са вама.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

- Јер једноставно, ви нисте она права за њега. И то је то! Ту никаквих мистерија нема. Уколико и сад слушате ове изговоре, имајте на уму следеће - ви сте за њега нешто што му је тренутно океј, а он ће одлагати свадбу покушавајући да пронађе ону праву. Будите сигурни да је тражи све време док је са вама - "строго" упозорава Грег.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas