Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
емотивни односи

Сексуална привлачност је важна у вези, али ове ДВЕ СТВАРИ СУ ВАЖНИЈЕ

Константно је питање шта подразумева здрава и срећна веза.

1599904337_Depositphotos_221358278_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Често је у средишту свега недостижна ‘искра’ - почетна сексуална привлачност коју осећате према свом партнеру. Иако је осећај привлачности несумњиво важан и вреди да покушавате да га одржавате током година, здравој вези треба више од пуке сексуалне хемије да преживи и добра, али и она лоша времена у односу која долазе пре или касније.

Јессица Леони, стручњак за секс и односе, рекла је да је постојање искре и њено одржавање неопходно, али то није једина ствар коју би ваша веза тебало да има.

Прочитајте још: "Била бих РАЗОЧАРАНА да муж не ФЛЕРТУЈЕ са другим женама": Изјава ове супруге има ОБЈАШЊЕЊЕ

- Искра је пресудно важна за дуготрајну везу. Та интензивна, непосредна реакција када сте први пут упознали свог партнера је оно што вас је спојило, а одржавање те искре кључно је за одржавање односа. Неверојатно је колико парова изгуби ту искру - открила је.

Многи парови задовољавају се с добрим сексом и емоцијама, али више не виде све позитивне ствари које су их привукле партнерима. Секс је заправо ствар која одржава добре односе, тврди Леони. Никад не би требало да потцењујете његову важност, већ би требало да се трудите да остане део ваше уобичајене рутине. Та физичка привлачност је важна јер она разликује љубавнике од пријатеља. Јессица каже да су секс и разговор две ствари које морају да буду присутне да би ваша веза функционисала.

Прочитајте још: Чули сте за СЕКС ИЗ ОСВЕТЕ и не разумете о чему се ради? О ОВОМ!

- Осим секса, мислим да је разговор кључан. Свим добрим паровима никад не понестану теме за разговор. Најважнији чиниоц који треба тражити је отворена и искрена комуникација. Искреност није нешто што ће једноставно да избледи након одређеног времена. Када је она трајна између партнера, показује поштовање, обзирност и доброту, те нам помаже да остваримо здраву и успешну везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas