Oglas
· · Komentari: 0
emotivni odnosi

Seksualna privlačnost je važna u vezi, ali ove DVE STVARI SU VAŽNIJE

Konstantno je pitanje šta podrazumeva zdrava i srećna veza.

1599904337_Depositphotos_221358278_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Često je u središtu svega nedostižna ‘iskra’ - početna seksualna privlačnost koju osećate prema svom partneru. Iako je osećaj privlačnosti nesumnjivo važan i vredi da pokušavate da ga održavate tokom godina, zdravoj vezi treba više od puke seksualne hemije da preživi i dobra, ali i ona loša vremena u odnosu koja dolaze pre ili kasnije.

Jessica Leoni, stručnjak za seks i odnose, rekla je da je postojanje iskre i njeno održavanje neophodno, ali to nije jedina stvar koju bi vaša veza tebalo da ima.

Pročitajte još: "Bila bih RAZOČARANA da muž ne FLERTUJE sa drugim ženama": Izjava ove supruge ima OBJAŠNJENJE

- Iskra je presudno važna za dugotrajnu vezu. Ta intenzivna, neposredna reakcija kada ste prvi put upoznali svog partnera je ono što vas je spojilo, a održavanje te iskre ključno je za održavanje odnosa. Neverojatno je koliko parova izgubi tu iskru - otkrila je.

Mnogi parovi zadovoljavaju se s dobrim seksom i emocijama, ali više ne vide sve pozitivne stvari koje su ih privukle partnerima. Seks je zapravo stvar koja održava dobre odnose, tvrdi Leoni. Nikad ne bi trebalo da potcenjujete njegovu važnost, već bi trebalo da se trudite da ostane deo vaše uobičajene rutine. Ta fizička privlačnost je važna jer ona razlikuje ljubavnike od prijatelja. Jessica kaže da su seks i razgovor dve stvari koje moraju da budu prisutne da bi vaša veza funkcionisala.

Pročitajte još: Čuli ste za SEKS IZ OSVETE i ne razumete o čemu se radi? O OVOM!

- Osim seksa, mislim da je razgovor ključan. Svim dobrim parovima nikad ne ponestanu teme za razgovor. Najvažniji činioc koji treba tražiti je otvorena i iskrena komunikacija. Iskrenost nije nešto što će jednostavno da izbledi nakon određenog vremena. Kada je ona trajna između partnera, pokazuje poštovanje, obzirnost i dobrotu, te nam pomaže da ostvarimo zdravu i uspešnu vezu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas