· · Коментари: 0
брак

Сматра се да је ово један од главних предуслова за УСПЕШАН БРАК: Да ли се слажете?

Пријатељство у браку је један од главних предуслова за успешан брак, испуњен љубављу.

1642433725_wedding-g55b7034dc_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Да, романса јесте важна, али пријатељство представља темељ срећног брака. Осим што је ваш супруг, ваша сродна душа, љубав вашег живота и отац ваше деце, он би пре свега требало да вам буде најбољи пријатељ. Зашто је то важно? Пре свега јер заљубљеност у браку не траје дуго, а дубоко и искрено пријатељство може трајати цео живот.

Савети за брак испуњен љубављу

Међутим, иако би требало да вам супруг буде најбољи пријатељ, важно је да крај њега задржите и своје друге пријатеље, ако тежите ка здравом односу у браку. Са својом најбољом пријатељицом ћете увек имати тема за разговор које не занимају много вашег супруга. У нашој галерији вам откривамо како да одржите пријатељски однос са својим супругом.

Прочитајте још: ТРИ СТВАРИ које треба да размотрите пре него што се ПОМИРИТЕ са бившим партнером

Упознајте нове ствари

Пријатељство се своди на забаву. Брак неће увек бити забаван, али се можете потрудити да буде, смишљајући нове авантуре за вас и вашег супруга. Један од најбољих начин да то урадите јесте да предложите испробавање нових ствари. То може да буде било шта од заједничког учења страног језика, преко часова кулинарства, фотографије или вајарства. Нове ствари ће вас зближити и открити вам оно што нисте знали о партнеру.

Дозволите различита мишљења

Ни брак, ни пријатељство нису увек прекривени ружичастим бојама. Заправо, најздравија пријатељства су она у којима свака особа може да буде у потпуности искрена, а да то не угрози дати однос. Понекад то значи да свом пријатељу кажете ствари које не жели да чује, али је би заиста требало. Таква интеракција није лака, али ако вас он довољно познаје знаће да то радите за његово добро. Не избегавајте сукобе, већ дозволите да се догоде када су неопходни.

Останите забавни

Мале су шансе да сте свог супруга прво као пријатеља, а затим и као љубавника привукли тиме што сте поприлично суморна и досадна особа. Свако од нас воли да крај себе има неког ко је забаван. Бити расположен, спреман за забаву и авантуру је оно што нас одржава младима. Важно је да у свом браку направите места за разиграност, и да никад не заборавите на њу. Пошаљите свом супругу неку шаљиву или флертујућу поруку кад јој се најмање нада, и измамите му осмех на лицу.

Прочитајте још: Саветник за љубав каже: ЈЕДНО ПИТАЊЕ свакодневно треба да постављамо себи ако смо у вези

Будите заинтересовани за оно што занима партнера

Када тек кренете да се забављате са неким, несумњиво вас занима све чиме се он бави. Желите да знате какве хобије има и које су његове страсти, у жељи да постанете део његовог света. Временом то интересовање опада док скроз не падне на нулу, што је врло погрешно. Наставите да се интересујете за оно што вашег супруга занима, било да је реч о спорту, уметности или нечег другом. Овим поступком не само да му показујете да сте му прави пријатељ, већ и највећи навијач.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.