Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта морамо да прихватимо ако желимо УСПЕШНУ ВЕЗУ? 4 ствари кључне

Сви ми добро знамо да нико није савршен, али и поред тога желимо да наш партнер буде управо то

1710597619_shutterstock_250337479.jpg
Фото: Шхуттерстоцк
Oglas

Ако истински верујете у постојање сродних душа, онда знате да се тамо негде налази неко за свакога. Али и поред тога, ваша сродна душа повремено може бити ваш највећи извор стреса. Са добрим мора доћи и оно лоше, зар не?

Ко год је рекао да су везе лаке, лагао је. Волети некога може бити лако, али издржати друго људско биће, са којим треба да делите живот баш и није. Ево неколико ствари које ћете морати да прихватите уколико желите успешну везу.

1. Сви ми грешимо

Нико није савршен, и очекивање да ваш партнер то и буде је смешно. Сви смо ми људи, па ћемо стога повремено нешто забрљати. Признајте, на овај или онај начин, и ви сте правили велике грешке у претходним везама. То се једноставно дешава.

Када будете прихватили вашег партнера због свега што јесте, уместо због свега што он није, ваш живот ће постати много мање стресан. Он неће увек бити у стању да схвати где је погрешио. Наравно, ово не важи за све грешке. На пример, варање. Такве ствари не треба да опростите и заборавите. Није грешка онда када свесно радите нешто, а знате да је погрешно.

2. Не можете да промените своју јачу половину

Не можете приморати особу са којом излазите да се понаша на одређени начин, само зато што ви мислите да би тако требало. Осим ако се, на пример, не понаша као мало дете док сте у ресторану само да би вас изнервирао – у том случају, имате пуно право да вичете на њега.

И поново, једноставно морате прихватити вашег партнера онаквог какав јесте. Уколико вам се не допада какав је човек, онда већ морате размислити да ли уопште желите да останете у тој вези.

Анализирајте добре и лоше особине, а онда размислите да ли је и колико вредно остајати у тој вези. Уколико се не понаша према вама како доликује, онда га једноставно оставите. Али ако ваш партнер има свега неколико непрецизности које вас иритирају, научите да се носите са тим.

3. Неће све бити лако

Сви парови пролазе кроз нешто што тестира њихову везу. Било да се ради о незгодном бившем, времену или даљини. Кроз те тестове пролазимо са разлогом. Морамо да утврдимо колико је веза јака и колико нам је значајна. Биће свађа и тешких времена. Уколико не пролазите кроз овакве ствари, па, једноставно нисте достигли довољно висок ниво у вези.

Дељење живота са неким није увек најлакша ствар. Када почнете да укључујете некога у свој живот, морате уложити мало напора. Комуникација је један од најважнијих делова везе. Ту је и поверење. Уколико немате поверења једно у друго, онда немате ништа.

4. Прихватите извињења

С обзиром на то да сви правимо грешке, једино што можемо је да се извинимо. Знате колико је фрустрирајуће када се некоме искрено извините, а он то само одбаци и одбије да прихвати. Знате какав је осећај, па стога немојте дозволити да се неко други тако осећа због вас.

Након свађе, једно од вас двоје, ако не и обоје, мораће да се извини. Лакше је опростити некоме када вам да шансу да то учините. Искрено извињење је јако важна ствар, јер сте на тај начин један корак ближе остављању ствари око које сте се посвађали по страни.    

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas