Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Шта жене мисле о мушком стомачићу: Када прочитају, сви ће га мушакрци пустити!

Шта жене мисле о "мушким манама"?

1626507473_Depositphotos_13943317_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

И мушкарци, попут жена, настоје да изгледају савршено, па су често оспеднутим оним што виде у огледалу. Али баш оно што сматрају својом маном и верују да неће привучи супротни пол, дамама изгледа веома сексепилно.

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

Мушки стомачић

Чак две трећине жена у једној анкети потврдило је да “плочице” на стомаку више нису толико секси, колико многи мисле. Даме су рекле да им је драже да виде природни стомачић као оличење “нормалног” мушкарца који није опседнут огледалом, одласком у теретану и протеинима. Дакле, умереност је важна.

Стомачић је оличење нормалног мушкарца!

Брада

Брада која је стара свега један дан, прави је мамац за припаднице лепшег пола. Реч је о помало бунтовничком и лежерном изгледу мушкарца који, уз одговарајућу одећу и шмекерски став, једноставно одише сексепилом.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Седа коса код мушкарца

Први знакови старења, попут седих власи, код свих, па и код мушкараца, аларм је за узбуну. Али, момци, немојте да паничите! Жене сматрају да проседа коса чини мушкарца врло сексепилним. Нежнији пол ће радије одабрати проседог дасу него оног који се фарба, што данас није ретка појава. Исто важи и за проћелаве фрајере који шишањем на милиметар или нулу могу да изгледају неодољиво.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas