Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сумњате да вас ПАРТНЕР ВАРА? Обратите пажњу на ове знакове да бисте дошли до одговора

Знакови да вам партнер није веран могу бити суптилнији

1689085319_prevara.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неки од малих знакова упозорења су свакако скривање мобитела или некаквих белешки у свом џепу. Често треба посумњати на прељубу ако партнер почне све више бити на друштвеним мрежама.

Поред тога, сумњиво је и нагло одмицање од неких ствари које је радио/радила с пријатељима. Прељуба је више него што би помислили, али многи не препознају знакове да их партнер вара, каже Гразина Фецхнер, стручњакиња за људско понашање из Сyднеyа у Аустралији.

Напомиње како прељубници деле сличне особине, а важно је узети у обзир ове врсте понашања.

Они су прилично кокетни и шармантни, и уживају у ангажману око људи. Стварно су добри у разговорима. Они знају контролисати своје емоције, јер је то важан део варања. У могућности су да управљају и вашим осећањима – каже она.

Додаје да су прељубници одлични у планирању, јер док варају, пуно тога морају ускладити како не би били откривени.

Пре суочавања с прељубником предлажем проналазак доказа. Важно је прикупити доказе и смирено разговарати. Нема смисла дивљати и бацати ствари. Одлучите ли партнеру опростити превару, једна ствар коју требате имати на уму је то да преко тога морате прећи и кренути даље. И никако се враћати на ту тему изнова – додаје.

Саветује да се посебна пажња обрати на ове ствари ако сумњате да вас партнер вара:

  • Партнер одједном почиње скривати неке своје ствари, попут мобилног телефона.
  • Његово понашање се нагло променило.
  • Често користи оправдања за нешто.
  • Променио је начин коришћења друштвених мрежа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas