Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три КОРИСНЕ лекције о љубави: Већина ЖЕНА их научи када је већ касно

Лекције које вам могу помоћи да будете срећне у љубави

1695120032_shutterstock_1043457694.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Понекад треба да прође пуно времена како бисмо напокон схватили шта уистину желимо од љубавии какви су облици понашања у вези прихватљиви, а на какве одмах треба да реагујемо.

Ево које то љубавне и животне лекције жене прекасно науче.

1. Не говори “да” ако заправо желиш да кажеш “не”

У љубавним везама често правимо исту грешку – претварамо се. Запамтите да компромис није решење ако се због њега осећате несрећно. Немојте пристајати на ствари које вас чине дубоко незадовољнима, немојте се претварати да сте срећни ако нисте и немојте говорити “да” предлозима које инстинктивно желите да одбијете.
У сваком тренутку везе будите аутентични и своји јер ћете једино тако моћи да постигнете истинску љубавну срећу са партнером који ће видети вашу праву личност, а не ону креирану посебно за њега. Када напокон кажете “не” ономе што вас чини незадовољном, ваше праве жеље и потребе излазе на површину.

2. Ваша љубав не може да промени мушкарца

Док он сам не постане свестан потребе за променом, нема те љубави (без обзира на то колико је она јака) која ће га натерати да се мења. Промене могу бити условљене спољним факторима, али заправо долазе изнутра.

3. Љубомора и посесивност нису знаци да вас воли

Многе жене љубомору и посесивност доживљавају као потврду да је мушкарцу уистину стало до њих. Мала доза љубоморе сасвим је нормална ствар у вези. Међутим, када вас због мушкарац константно контролише, жели да зна сваки ваш корак и потез, брани вам комуникацију с другима – то је знак да његова љубомора није безазлена, пише крстарица.цом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas