· · Коментари: 0
ПРОМО

Веридба: Ставке које се не смеју пропустити

Један од најважнијих дана у животу сваког младог пара јесте веридба. То је догађај који се читавог живота памти и зато ствари не треба препуштати случају.

1625057376_veridba.jpg
Фото: Пиxабаy

За нијансу се више жене оптерећују око тога и њима је важније да околности буду баш онакве каквим су их замишљале годинама уназад. Мушкарац је организатор, али је девојка носилац читаве приче и, као и на свадби, и на веридби она треба да заблиста.

Има неколико ствари и цака које она никако не сме испустити из вида. Неке су мале, а могу озбиљно покварити угођај ако се на њих не обрати пажња.

Веренички прстен

Добро, ово није мала ствар и зато је на првом месту. Круцијални реквизит на једној веридби је управо веренички прстен. То је комад накита које остаје генерацијама у породици и зато треба да буде одабран пажљиво.


Добар стил не подразумева увек велики новац, дакле, није у томе цака, за све оне који су мислили да, ако купе најскупљи, не могу да погреше. Стил је нешто што се гради годинама и зато се треба посаветовати са професионалцима, онима који у тој области раде дуго и знају потребе муштерија.

Стил прстена зависи и од даме која ће га носити, то се такође не сме испустити из вида. Суптилан или упечатљив прстен, то зависи од карактера оне чију ће руку красити. И још нешто, када прође веридба, оно најупечатљивије што остаје иза тога је управо накит који је младић поклонио. Зато треба достојно да симболизује љубав.
Изглед даме

Женама је поред прстена јако важно како ће изгледати тога дана када бивају испрошене. Зато је битно да ни мала ствар не поквари угођај, као ни евентуалне фотографије које ће се памтити, а тичу се те прилике. Она мора обратити пажњу на све.

Нокти
Незаобилазан детаљ, с обзиром на тип накита који жена добија приликом веридбе. Нокти морају бити беспрекорни. Пре свега се мисли на њихов здрав изглед. Веома је важно да нокти буду неговани, а битно је да буду и лепо наманикирани.

Било да је у питању обичан лак, гел лак, изливање или надоградња, заиста су опције бројне, важно је да нокти делују уредно и пристојно. Боје могу бити веселе или елегантне, опет зависи од прилике у којој се све догађа. Неформална, свечана, спонтана, свака прилика долазину обзир.
И опет о успоменама, на фотографији ће бити забележени лепи и неговани нокти када се родбини и пријатељима показују фотке. Нокти ту доминирају, без даљњег.

Прекривање флека од бубуљица

Тен је такође један сегмент који није занемарљив и такође, барем када су овако важне прилике у питању, треба да буде беспрекоран. Оно што је веома важно, то је да се проблем не сме прикривати, већ лечити. Препаративна козметика на првом месту. Бубуљице се морају санирати, а не мазати којекаквим производима који запушавају поре. Ако су се појавиле на лицу, за бубуљице постоји неки узрок и он се мора испитати. Потребно је темељно радити да се узроци отклоне, како споља, тако и изнутра.

Када су флеке од бубуљица у питању, исти је случај. Треба радити на њиховом уклањању, што значи, користити козметику која ће утицати на то да се бубуљице уклоне. Лако ће се малом количином коректора или пудера ствари поправити и прекрити.

Приликом веридбе и тен мора бити сјајан, а то се неће догодити преко ноћи. На томе се мора радити и то у правом смислу, утицањем на здравље коже.

Савршена фризура

Када се ово каже, пре свега се мисли на здраву и сјајну косу. Прилика за веридбу можда ће бити спонтана и несвечана, а коса и тада треба да изгледа лепо.

Без обзира каква је фризура, негована коса се огледа у потшишаним крајевима, заглађеним власима, офарбаном израстку и бујној коси, која делује свеже. То се постиже коришћењем правих шампона, балзама и маски за косу, али и пажљивим третирањем.

Косу не треба стално пећи одређеним апаратима, већ дозирати њихову употребу и сваки дан одвојити време за њену негу. Не мора то бити пуно времена.  Минут за мене сваки дан - пуно значи! Тада неће бити бојазни да ће она увек изгледати савршено, чак и у прилици изненадне веридбе.

Тело без целулита

О лицу је било речи, а ништа мање важна није и лепота тела. Модерне веридбе нису увек у кругу породице и на прослави, већ се догађају на неком спонтаном месту, као што је, на пример, плажа. Ниједна девојка не жели да јој такав тренутак поквари сало или целулит на бедрима.

Зато се на томе мора радити дугорочно. Пре свега на пољу исхране. Здраве намирнице у виду воћа и поврћа и много воде, то ће веома помоћи да кожа буде једра и да се масне наслаге на њој не задржавају.
Вежбање је такође веома битно. Физичка активност не мора бити напорна, довољна је умерена. Када се тело навикне на активност, лако ће се тело обликовати без проблема. Важно је кренути и истрајати у томе.

Време да се утисци слегну

На крају, али не и најмање важно, јесте и да будући младенци мисле на своје добро психичко стање и расположење. Целокупна организација веридбе уме бити веома стресна  напорна. Чак и ако су изненађења у питању, изненађење је понекад напор и за оног коме се приређује. Када се све заврши, треба издвојити барем мало времена како би утисци слегли. 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.