· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Заборавите на СИЛИКОНЕ, мушкарци воле груди ОВЕ величине!

Сигурно мислите да мушакрци на жени највише воле велике груди?

1626853981_jednodelni.png
Фото: Депозитфото

Многе жене су уверене да су мушкарцима најпривлачније даме са великим грудима.

Прочитајте још: ПОСЕСИВНИ сте у везама? Слободно искажите љубомору, али на ЗДРАВ НАЧИН

Али истраживачи, у чијом студији су учествовали испитаници из четири земље - Бразила, Камеруна, Чешке и Намибије, дошли су до другачијег сазнања. Резултати су показали да величина груди није приоритет јачем полу при избору партнерке и да се већини допадају жене са грудима средње величине.

Груди средње величине су свима привлачне!

Али зато им је чврстина груди веома битна, независно од њихове величине. Зашто је то тако, покушали су да одгонетну научници и одговор пронађу у еволуцији јер мушкарци подсвесно повезују чврсте груди са сексуалним опстанком најспособнијих. Што су груди чвршће, жена је здравија и бољи избор за партнерку.

Прочитајте још: Да ли сте са погрешном особом? Ако одговорите са ДА на ових 6 питања одмах раскините

Имајућу у виду чињеницу да су мушкарци у великој мери визуална бића, оваква теорија има логику. Уколико груди нису чврсте, то би могло да наговести да жена неће бити много здрава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.