· · Коментари: 0
ТЕСТ

Да ли сте са погрешном особом? Ако одговорите са ДА на ових 6 питања одмах раскините

Многу су се вероватно у једном тренутку запитали да ли су у вези са погрешном особом.

1626688988_Depositphotos_136830392_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Како можете да откријете да ли је ваш партнер идеалан или губите време с неким са ким немате много тога заједничког?

Прочитајте још: Висока влажност убија више од врућине! Највише је угрожена једна група људи

Да ли имате неки  хоби?

Најпре се запитајте да ли сте и даље посвећени својим хобијима, сновима и интересовањјима или сте се потпуно уклопили у партнеров живот. Чак и ако сте особа која се радо и лако прилагођава другима, почните да одвајате време за личне интересе.

Ви код маме, он код своје.

Да ли идете сами код своје родбине?

Ако на породична окупљања идете без партнера, али и он своје родитеље посећује без вас, запитајте се зашто је то тако. Значи ли то да се нечега стиди или нешто крије? Или можда не мисли да је ваша веза довољно важна и озбиљна да у њу улажу своје време, па не осећа потребу да се повеже с вашом родбином и пријатељима? У том случају вам предстоји искрен разговор.

Прочитајте још: Седам знакова да је мушкарац ОДЛИЧАН у кревету! Посебно обратите пажњу да ли кува са рецептом или без

Оговарају вашег партнера, а ви ћутите

Јасан показатељ да губите време са погрешном особом је кад вашу другу половину неко оговара, а ви потврдно климате главом, без жеље или аргумената да је заштитите.

Они оговарају, а ви климате главом?

- Ако породица и пријатељи ружно говоре о вашем партнеру, а ви немате потребу да станете у његову одбрану, то значи да подсвесно можда и сами знате да та особа није за вас - каже терапеуткиња Кејт Менсфилд.

Прочитајте још: ПОСЕСИВНИ сте у везама? Слободно искажите љубомору, али на ЗДРАВ НАЧИН

Да ли се свађате?

Никад се не свађате! Некима то може звучати идеално, али двоје људи у вези не могу бити у добром односу ако заједно не решавају проблеме, некад чак и повишеним тоном. У емотивном односу не би требало да се осећате као да идете по јајима, ћутите и негирате проблеме - упозорава терапеуткиња, јер је избегавање сукоба нездраво и може проузроковати многе здравствене тегобе.

Да ли спавате испред телевизора?

Уколико се дешава да заспите испред телевизора док је партнер поред вас, онда сте вероватно с погрешном особом. Уз њега би требало да будете весели и полетни, а не исцрпљени, што је озбиљно упозорење да ту више немате шта да тражите.

Прочитајте још: Спречите ХАОС на време! Дете не сме да ИЗГОРИ на сунцу из ТРИ разлога

Све му се поверавате?

Такође, ако партнера гледате као пријатеља и о свему му се поверавате, међу вама вероватно више нема страсти. То значи да та два односа треба разграничити. Али уколико не можете да се сетите кад сте последњи пут пожелели да будете интимни са партнером и размишљате о сексу с другом особом, онда је сасвим јасно да сте у вези са погрешном особом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.