· · Коментари: 0
веза

Због чега жене не воле добре момке? ОВА теорија тера на размишљање

Многе жене описаће идеалног партнера као финог и романтичног мушкарца пуног разумевања, али истина је мало другачија - оне не преферирају добрице

1654243419_couple-1867688_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy

Колико год се трудиле да убеде супротан пол да желе некога ко ће им доносити доручак у кревет и третирати их као принцезу, фини момци увек извуку "дебљи крај". Ево и зашто...

Добрице не остављају утисак заштитника, више изгледају као неко ко не може да брани ни себе, а камоли друге. Зато их жене заобилазе, барем подсвесно, надајући се некоме ко ће их заштитити у сваком тренутку.

Пхото:Пиxабаy

Фини момци се превише труде око жене коју воле.

Стављају је на пиједестал и третирају као богињу. У показивању емоција прелазе све границе, прерано се везују и потребе партнерке стављају испред својих.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)

Овакви мушкарци не очекују од девојке да у сваком тренутку изгледа савршено, јер ни сами нису такви. Поред финог дечка можете се опустити до те мере да у вези нестане сва хемија и узбуђење. Жене желе да их неко непрекидно изазива, тера на размишљање, што сваку везу чини занимљивијом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.