Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

Желите ДУГОВЕЧАН БРАК? Обратите пажњу на ове две ствари!

У вашем животу су чести љубавни бродоломи, а желите партнера за читав живот? При избору припазите на ове две ствари!

1644571962_grandparents-1054311_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Када тражите особу поред које ћете провести остатак живота, потребно је да обратите пажњу само на ове две ствари.

Правило број 1. Од самог почетка све мора да буде једноставно

Од момента од када се упознате све мора да буде једноставно и лако. Ако осјетите да тој особи можете да кажете све, онда је то – то. Ако се око већине ствари договарате лако – не испуштајте ту особу!

Једноставно значи добро. Компликовано значи лоше.

Велика је грешка ако поред себе имате особу која од вас захтева да се мењате, прилагођавате, радите ствари које вама не пријају. Пре или касније досадиће вам да се мењате или њему да вас мења. То је заморно и не држи воду. Ако морате стално изнова да се доказујете мушкарцу – он није за вас, тражите даље.

Прочитајте још: Препознајте ЛАЖОВА на време: Ови знакови ће га ОДАТИ

Правило број 2. Веза мора да донесе радост!

Уколико се у вези не осећате задовољно, срећно и испуњено – бежите одмах! Ако због њега патите и плачете, он није човек за вас. Не размишљајте много: то једноставно није нормално. То је пут до пакла.

Ако само једна особа у вези доноси смех и разоноду, и та веза је бесмислена. Многи људи годинама ћуте и трпе у вези која их не испуњава. Чекају да се нешто промени. Али та промена никад неће доћи.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas