Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
БЕЗУСЛОВНА ЉУБАВ

ЉУБИМЦИ су бољи од ЛЕКОВА ЗА СМИРЕЊЕ, само их волите бескрајно, а они ће вам дати себе

Ово су показале нове научне студије.

1601554024_Depositphotos_206390114_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

У данашњем брзом и прилично стресном времену, сваки дан се боримо са проблемима који нас могу довести до лудила. Утврђено је да више од 40% људи на планети узима неку врсту седатива или таблета за смирење, а такође је велики проценат оних који су постали зависни на ове лекове.

Стрес је највећи непријатељ модерног човека и људи покушавају на све начине да га победе. Нажалост, лекови делују као најмоћније оружије, али они су често мач са две оштрице. Међутим, доктори сада саветују да се против стреса борите на други начин и то помоћу животиња.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Не будите НЕПРАВЕДНИ: Ко више ВОЛИ ВЛАСНИКА пас или мачка?

Истраживања су показала да боравак са кућним љубимцима делује на наш мозак исто као и таблете за смирење.

- Мажење љубимаца драстично смањује стрес, а шетање паса, четкање мачака, као и уређење акваријума и балвљење рибицама смањују анксиозност и генерално повећавају срећу код појединца - рекао је један од доктора који је водио истраживање.

Прочитајте још: ПСИ имају БРКОВЕ као и мачке: А ево чему они служе

Дакле, ако имате проблема са стресом и ако вам се чини да је једини спас у лековима, набавите једно мало чупаво створење и све ће вам бити много лакше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas