Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

Мачка жели да вам стави ШАПУ на лице?! Немојте занемаривати овај знак, ево шта вам поручује

Као и други кућни љубимци, мачке имају посебне тајне знаке које користе за комуникацију са власницима.

1644168825_cat-ga7124b80b_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Поруке од наших кућних љубимаца добијамо свакодневно, али морамо бити обазриви и пажљиви када ослушкујемо њихове поруке. Било да то ради због љубави или тражи пажњу, ваша љубимица на тај начин покушава комуницирати с вама. међутим, колико год то било слатко, може бити и мало напорно ако маца често жели да вам додирује лице.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Доносимо вам три најбитније поруке које маце желе да нам пренесу када њиховим шапицама покушавају да дотакну наше лице.

Обожава вас

Овим знаком ваша маца исказује своју љубав. Такво понашање обично прати гласно предење. Ако су вашој маци очи полузатворене док вам седи у крилу, то значи да је у седмом небу. Покушаће и вама да пренесе мало тих добрих вибрација пружајући шапе према вашем лицу.

Осећа глад

Сви власници мачки знају да се гладна мачка не сме игнорисати! Ако је рано ујутро и ваша љубимица је гладна, гласно ће мијаукати да вас извуче из кревета. Ако те тактике не успеју, могла би да прибегне стављању шапа на ваше лице. Да вас мачка не би будила рано ујутро, побрините се да увек има довољно хране у чинији. Можете да размислите и о куповини аутоматске хранилице с временским распоредом храњења како бисте ујутро успели још мало да одспавате.

Жели да се игра

Уколико је вашој мачки досадно, могла би да вас подстакне на игру тако да вас удари шапом. Ако вас маца додирне шапицом и затим побегне, то може бити знак да жели да се игра. Обезбедите својој маци довољно стимулације и активности уз занимљиве играчке.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas