Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЛУДОСТ ИЛИ ЉУБАВ

НАЈРАЗМАЖЕНИЈИ ПАС НА СВЕТУ: Носи дизајнерску гардеробу од 56.000 евра, једе из Тифани чиније и вози Ламоргини (ФОТО)

Алина Мајклс, 32, из Сиднеја, Аустралија, размазила је свог пса Коко до максимума уз Тифани чиније за храну и раскошну годишњу тематску рођенданску забаву која кошта више од 4.000 евра

1648046745_pjimage--73-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/coco_the_peekapoo
Oglas

Упознајте пса са гардеробом вредном више од 56.000 евра и минијатурним Ламборгинијем у коме може да се крећете.

Седмогодишња Коко свакодневно се суочава са избором шта да обуче, са Луј Витоном и Гучи гардеробом која висе у њеном орману и 14 различитих кревета које бира сваке ноћи.

Она је мешавина пекинезера и пудлице и има преко 100 тутуа за позирање и сваког месеца добија посластице, играчке и одећу у вредности од 400 евра.

Ово срећно штене се не облачи само да би импресионирало – она и једе са стилом, из Тиффани анд Цо псећих чинија које коштају 163 евра свака.

Прочитајте још: Како изабрати одговарајућег кућног љубимца? На ове ствари морате да обратите пажњу

Власница Алина Мајклс (32) из ​​Сиднеја у Аустралији чини Коков рођендан највећим догађајем у години и троши више од 4.000 евра на екстравагантну тематску журку.

Алина је рекла: „Коко је моја крзнена беба; она заслужује свет. Потрошила сам хиљаде у овом тренутку, али једноставно волим да је облачим у одевне предмете које волим. Она има хаљине, џемпере, ремење, огрлице и цветне круне. Има око 500 или више ствари у својој гардероби. Она има огрлицу Тиффани анд Цо у вредности од 312 евра, као и купаћи огртач Версаће од 140 евра и Гучи лептир машну која кошта 112 евра. Пошто је помало Инстаграм звезда, добро је позната по својим објавама, има око 100 тутуа у низу боја попут розе, плаве, љубичасте и наранџасте. Изгледа фантастично у јарким бојама, али ја волим да је облачим у розе ствари."

Кокоина гардероба такође има крагну Луј Витон и оловни сет који коштају 570 евра и Барбери џемпер од 140 евра.

Поред своје четири гардеробе, које вреде више него двоструко од гардеробе њене власнице, Коко има и неколико играчака, разне спонзоре бренда и ружичасти Ламборгини у коме позира.

Алина је рекла: „И ја понекад волим да се слажем са Коко, па ћу купити комаде кафтана да јој направим одећу која одговара мојој."

Њене тематске рођенданске забаве су главни догађај године, са неколико познатих кучића на Инстаграму.

„Кокоине журке захтевају много планирања; ја покушавам да почнем да штедим од претходне године са темом на уму“, рекла је Алина.

„За њен 7. рођендан ове године урадила сам балерина/ружичасту девојачку тему. Имали смо професионалну балерину која је плесала у џиновској лопти, дувача балона која је дошла и направила балоне за пудлице за све присутне псе и људе и штанд за фотографије. Имала сам персонализовану кокосову воду и сто за храну за људе, као и доста посластица и тањира за десерте за псе."

„Сви људи и пси дошли су обучени у тутуе или хаљине како би се придржавали теме, и сви су отишли ​​кући са бесплатним кесама за посластице у вредности од 170 евра, са посластицама, протеинским прахом, ваучерима и играчкама, од компаније која спонзорише Коко. "

Алина је додала: „Сви воле да се дотерују за забаве моје Коко."

Породица и пријатељи су често шокирани колико Алина троши на Коко, али упркос њиховој забринутости, Коко је веома размажено јединче "дете" Алине и њеног супруга Сармена (39).

Алина је рекла: „Породица и пријатељи дефинитивно мисле да сам мало луда. Иако претерујем са својим псом, од њених забава до њене гардеробе, осећам се као да не трошим више него што би то урадио родитељ."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas