Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубимци

Овако ПАС показује љубав: Препознајте мале знакове кућног љубимца

Пси показују наклоност према људима на бројне начине, осим скакања у њихов загрљај. Пас вам може показати да вас воли наслањајући се на вас или доносећи вам своју омиљену играчку.

1644583533_dog-g3134e5791_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Како пас показује љубав?

У једном смо слични псима, своје емоције и ми и они изражавамо на бројне начине, од суптилних до потпуно очигледних. А ако желите да откријете да ли вас ваш љубимац истински воли, завирите у нашу галерију, јер вам доносимо знаке који вам то потврђују.

Прочитајте још: ИМАТЕ ДЕЦУ И ОДЛУЧИЛИ СТЕ ДА УЗМЕТЕ ПСА: Одговорите на ових 5 питања и сазнајте да ли је право време за то

Одржавају контакт очима са вама

Да неко чини да се осећате непријатно, несигурно или угрожено на било који начин, да ли бисте га гледали у очи? Дефинитивно не! Дуг, непрекидан контакт очима резервисан је само за оне које волите, и којима верујете. Исто важи и за псе. Одржавање контакта очима није само корисно средство док тренирате свог пса, већ вам може помоћи да створите с њим дубоку везу. Када вас ваш пас дуго гледа, његов мозак ослобађа хормон среће окситоцин, при чему се јавља љубав према вама.

Спавање у вашем кревету

Ако не дозвољавате свом псу да спава у вашем кревету, али он и даље инсистира на томе да макар спава склупчан крај вашег кревета, да бисте га ујутро затекли на јастуку крај вас, то је знак да вас заиста воли. Али, зашто је ваш пас толико упоран? Његова жеља да буде близу вас је знак да вам је апсолутно одан и да не жели да буде ни током ноћи одвојен од вође свог чопора.

Прочитајте још: Како да знате да ли је вашем ПСУ превише ВРУЋЕ у КУЋИ?

Одушевљен је кад дођете кући

Размислите само како се ваш љубимац понаша када дођете кући? Да ли скаче око вас и маше репом? Да ли вам лиже дланове, или можда образ? Ако чак има обичај и да се помокри од узбуђења, то је знак да му заиста много значите. Осим тога ако и ви њега грлите, мазите и обраћате му се љупким гласом, то само подиже његово узбуђење до висина.

              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas