Oglas
· · Komentari: 0
ljubimci

Ovako PAS pokazuje ljubav: Prepoznajte male znakove kućnog ljubimca

Psi pokazuju naklonost prema ljudima na brojne načine, osim skakanja u njihov zagrljaj. Pas vam može pokazati da vas voli naslanjajući se na vas ili donoseći vam svoju omiljenu igračku.

1644583533_dog-g3134e5791_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kako pas pokazuje ljubav?

U jednom smo slični psima, svoje emocije i mi i oni izražavamo na brojne načine, od suptilnih do potpuno očiglednih. A ako želite da otkrijete da li vas vaš ljubimac istinski voli, zavirite u našu galeriju, jer vam donosimo znake koji vam to potvrđuju.

Pročitajte još: IMATE DECU I ODLUČILI STE DA UZMETE PSA: Odgovorite na ovih 5 pitanja i saznajte da li je pravo vreme za to

Održavaju kontakt očima sa vama

Da neko čini da se osećate neprijatno, nesigurno ili ugroženo na bilo koji način, da li biste ga gledali u oči? Definitivno ne! Dug, neprekidan kontakt očima rezervisan je samo za one koje volite, i kojima verujete. Isto važi i za pse. Održavanje kontakta očima nije samo korisno sredstvo dok trenirate svog psa, već vam može pomoći da stvorite s njim duboku vezu. Kada vas vaš pas dugo gleda, njegov mozak oslobađa hormon sreće oksitocin, pri čemu se javlja ljubav prema vama.

Spavanje u vašem krevetu

Ako ne dozvoljavate svom psu da spava u vašem krevetu, ali on i dalje insistira na tome da makar spava sklupčan kraj vašeg kreveta, da biste ga ujutro zatekli na jastuku kraj vas, to je znak da vas zaista voli. Ali, zašto je vaš pas toliko uporan? NJegova želja da bude blizu vas je znak da vam je apsolutno odan i da ne želi da bude ni tokom noći odvojen od vođe svog čopora.

Pročitajte još: Kako da znate da li je vašem PSU previše VRUĆE u KUĆI?

Oduševljen je kad dođete kući

Razmislite samo kako se vaš ljubimac ponaša kada dođete kući? Da li skače oko vas i maše repom? Da li vam liže dlanove, ili možda obraz? Ako čak ima običaj i da se pomokri od uzbuđenja, to je znak da mu zaista mnogo značite. Osim toga ako i vi njega grlite, mazite i obraćate mu se ljupkim glasom, to samo podiže njegovo uzbuđenje do visina.

              Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas