· · Коментари: 0
ХЕРОЈ

ПАС СПАСИО ПОРОДИЦУ ОД ПОЖАРА: "Нањушила је да почиње да гори око утичнице" (ФОТО)

Храбра Виллов са само 10 месеци спасила је своју породицу од догађаја који је могао да се заврши кобно.

1607438212_Vilov.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / wиллоwтхегреат20

Да су пси предивна бића и човеков најбољи пријатељ одавно је познато, али ипак нас сваки пут шокирају и дирну својим делима. 

Са само неколико месеци почињу да развијају заштитнички став према свом власнику, а да је то тако доказала је и Виллов, пиринејски планински пас. Има само 10 месеци, али јако је осетљива када је у питању њена власница, Кејтлин Рејдел Паби. "Обожава да се мази и грли", каже Кејтлин.

Прочитајте још: Да ли псе треба облачити зими или их крзно довољно греје? Шта је исправно?

Једне вечери власница се вратила из продавнице, а чим је ушла у кућу приметила је да је Виллов узнемирена. Иако су остали чланови породице седили у приземљу куће, она је немирно шетала по спрату.

Прочитајте још: Опрез: Ових 5 намирница кућни љубимци никако не смеју да једу!

- Отишла је испод стола и постала јако нервозна. Лајала је, али нисмо могли да схватимо шта се догађа - каже власница и додаје да је Wиллоw затим показивала на утичницу.

- Додирнула сам зид и схватила да је јако врућ. Wиллоw је некако нањушила то и спасила нас. Да није то схватила, кућа би нам изгорела вероватно. Никада није овако нешто урадила и остали смо шокирани - истакла је Кејтлин и додала да је Wиллоw јако везана за целу породицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.