Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта може да открије положај у коме спава ваш пас? Открива много о његовим тренутним осећањима

Како се ваш пас осећа према начину спавања

1692717588_shutterstock_752149459.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Поред тога што можемо приметити начин нарави нашег пса преко његовог играња и генералног понашања према нама, другим псима и старима, сада можемо сазнати како се осећа и како ће се понашати преко положаја у којем спава.

1. Склупчани положај

Пси који спавају у овом положају изгледају као велико клупко: њушку им додирује крај репа, а шапе су лепо ушушкане испод тежине тела. Као што можете да претпоставите, на овај начин се пас загрева и одржава топлоту на својим удовима, врату и грудима. Углавном су пси који спавају на овај начин врло нежни.

2. На стомаку

Када спавају на стомаку, знајте да нису потпуно опуштени и да више дремају него што заиста спавају. Из овог положаја могу лакше да прискоче у игру или да потрче до врата, ако вам неко долази. Овакви пси су енергични и прилично весели, али су са друге стране и доста нежни.

3. На стомаку са испруженим ногама

Иако је спавање на стомаку више дремка, ово је једна подврста овог „класичног“ положаја. Када испруже све четири ноге, као да им мало фали да полете, морамо признати да су много слатки и смешни истовремено. На овај начин им је исто какше да устану и покрену се за игру и било какву другу акцију.

4. Спавање на страни

Ово је један од чешћих положаја на који пси спавају и он вам даје знак да је ваш пас потпуно опуштен и да му је врло удобно и пријатно. Ако ваш пас спава у овој позицији, знајте да ће вам бити увек лојалан и послушан!

5. Скроз испружен

Пси који су у стану највише воле овај положај, јер се на овај начин хладе током летњих дана, али и топлог грејања током зимске сезоне. Како су вам верни и имају пуно поверење према вама, могу спавати скроз на леђима и показати вам стомак, што је знак да се пас осећа безбедно и потпуно опуштено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas