Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УПОЗНАЈТЕ ХУЛКА: Ово је највећи питбул на свету, а невероватна је маза

УПОЗНАЈТЕ највећег питбула на свету - Хулка! А није само највећи, већ је и један од најскупљих паса икада, вреди невероватних 2 милиона фунти. Хулк има 80 килограма, а када стоји на задњим ногама досеже висину од 180 центиметара. Заиста импозантне димензије!

1697115754_1.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Хулков власник је Американац Марлон Гринан, који се и иначе бави дресуром и има одгајивачницу паса за заштиту. Својевремено је био на мети критика јавности јер је дозволио својој деци да дресирају ове колосалне псе, иако су имали само шест и две године.

Дечаци су данас нешто старији, имају 11 и седам година, али и даље без страха спавају и мазе се са Хулком, као и са његовим многобројним потомством.

- Верујемо нашим псима јер су са дечацима откако су бебе, али су и правилно одгајани. Око 90 одсто власника паса не разуме да су псу потребне структуре, правила и границе. Морате да обучите псе и правилно тренирате. То је као да имате децу. Постоје родитељи који су веома строги према својој деци, али својг пса третирају као бебу, претварајући га у темпирану бомбу. Хуманизирање пса је веома опасно. Мале ствари које им допуштате могу да доведу до лошег понашања, као на пример када им допустите да скачу на људе или се превише узбуде када виде да су они ти који воде вас. Већина људи награђује погрешна понашања. Када се пас уплаши или узнемири, потапшу га или помазе и говоре: "У реду је, у реду је". Они тиме награђују пса јер је у том стању ума - истиче Гринан.

Хулкове авантуре прате људи широм света путем друштвених мрежа, а овај доброћудни див има преко милион пратилаца на Инстаграму.

Пас припада раси XЛ амерички були, мада Марлон истиче да је у суштини то исти пас као и питбул, односно да потичу од исте врсте борбених паса.

- Неки ће рећи да то није случај, али пре 1980, када су људи увели стандарде за псе, они су били класификовани као иста раса и-стиче он и додаје да је у потпуности против тога да се ови пси боре.

Марлон и његова супруга Лиза заједно са Хулком имају 30 паса, а истичу да је овај див током 10 година имао преко 250 штенаца и да су сваког продали за око 30.000 фунти. Такође, они га изнајмјују и као мужјака за парење, а ова услуга кошта 50. 000 фунти.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas