· · Коментари: 0

10 ВЕЧИТИХ КОМАДА које морате поседовати: На њима никада не штедите паре, јер не излазе из моде! (ФОТО)

Желите да увек изгледате као да сте сишли са модне писте?

1628753974_top.jpg
Фото: Депозит

Представљамо вам 10 комада који ће, према магазину Космополитен, учинити да изгледате модерно и који ће бити модерни сваке сезоне, зато никада не штедите на њима.

Кожна бајкерска јакна

У њој ћете увек изгледати одлично јер је можете комбиновати уз све, од фармерки преко хаљина и џемпера. Важно је знати да овај комад постаје бољи са годинама.

Бела кошуља

Никада не излази из моде због своје једноставности. Није битно да ли носите миди или пенсил сукњу, изгледаћете отмено, док у комбинацији са фармеркама одаберите дужи модел.

Мала црна хаљина

Од када је Коко Шанел лансирала малу црну хаљину, она је постала неизоставан комад. Можете је носити било када, уз било шта. Зато је добро поседовати је јер није битно да ли ћете преко ње обући тексас јакну или сако.

Добар пар фармерки

Још један комад који никада неће изаћи из моде. Купите што квалитетније фармерке и не штедите. Уске фармерке су обично избор жена, али не заборавите на бојфрендице који су идеалне за опуштене шетње.

Торба

Потребно је изабрати торбу која ће дуго да траје. Важно је обратити пажњу на то коју торбу можете уклопити уз било коју сезонску гардеробу, али која садржи мало број детаља, има доста преграда и добре ручке. Боја торбе је исто важна, као на пример, тегет, црна, браон, морнарско плава.

Блејзер

Ниједан комад не претвара обичне комбинације у тренди као што то чини блејзер. Било да изаберете тамнији или светлији, блејзер ће сваком стајлингу додати ноту шика.

Капут од кашмира

Можда нећете бити срећни због цене, али се исплати купити га јер ће потрајати дуги низ година. Природна влакна попут кашмира су заправо топлија и дуже трају од својих јефтинијих колега. Ако још увек нисте уверени, идите до продавнице и само осетите тај мекани материјал.

Пругасти топ

Викенд лоок је незамислив без пругастог топа и добрих фармерки или кратког шортса. За мало префињенији изглед, укомбинујте миди сукњу са пругастом мајицом и уживајте у сунчаним данима.

Оксфордице

Један од обавезних трендова за пролеће и лето су неодољиве оксфордице. Можете их носити уз летње лепршаве хаљине или фармерке, а када је у питању боја изаберите браон која се одлично комбинује уз све.

Укројене панталоне

Изаберите пар који вам издужује ноге и у којим изгледате згодно и заводљиво. Овај комад гардеробе добро ће послужити и за изласке и све остале прилике у којима је потребан добар први утисак.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.