Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДЕВНИ КОМАДИ

5 једноставних правила за негу КОЖНИХ ТАШНИ

Сигурно у вашој гардероби постоји тако леп додатак као што је кожна торба...

1677109723_1636543600_shutterstock_1810993927.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Кожни производи су дуго били знак доброг укуса и богатства. Понекад је тужно гледати лепо обучену девојку како хода улицом са ружном похабаном кожном торбом. Да бисте избегли исто са вама, научите да бринете о својој омиљеној ствари - и увек ћете изгледати сасвим добро са њом.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Брига о кожној торби је врло једноставна процедура, јер је главна ствар разумети шта се може, а шта не може учинити. 

Прво правило

Прво што је кожи потребно је кисеоник. Торбе ни у ком случају не треба држати у ормарићима испод слојева неких других торбица или ствари, а посебно не стављајте кожне торбе у торбу, јер материјал торбе ту нема шта да „дише“.

Друго правило

Друга ствар коју треба врећи је да је повремено навлажите специјалним кремама и спрејевима који могу да јој дају блистав изглед, као и да материјал одрже меканим. Мислим да у продавницама вашег града неће бити проблем купити посебну крему за своју ташну. Консултанти ће вам рећи како најбоље подмазати своју кожну торбу. Имајте на уму да за брисање ташне не би требало да користите растворе са високим садржајем алкохола.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Треће правило

Треће, будите опрезни са сунцем. Покушајте да торбу држите даље од директне сунчеве светлости док је чувате. Поред тога, светлост електричне сијалице такође може бити штетна за торбу.

Четврто правило

Брига о кожној торби такође укључује опрез приликом њеног сушења - не остављајте је у близини грејача. Када бришете прашину са торбе, користите суву крпу, јер влага може бити штетна за кесу. Ако је могуће, заштитите торбу од влаге, али то је изузетно тешко јер је тешко сакрити од снега и кише, а још више спречити да се кеса покваси.

Прочитајте још: Да ли отворено вино има рок трајања? Оволико може да стоји

Пето правило

Савети за негу кожне торбе могу се разликовати. Али такође је важно само поштовати величину торбе и количину онога што ставите у њу. Покушајте да не напуните торбу пуно ствари, јер због тога може изгубити облик, ручке торбе могу се растегнути. Када чувате торбу, можете је напунити згужваним новинама да би одржала облик.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas