Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НИЈАНСЕ

Ако желите да вам ЗУБИ изгледају блиставо и бело, носите ове БОЈЕ КАРМИНА

Откријте правила комплементарних боја.

1607589248_Depositphotos_43270239_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Многе од нас могле су да примете како популарна нијанса ружа, корално црвена, заправо не ласка нашем блиставом осмеху. Зашто је то тако, једноставно објашњавају правила комплементарних боја.

Плава и наранџаста односно жута стоје супротно једна од друге у спектру боја. С обзиром да се супротности привлаче плави тонови у ружевима поништавају жућкасте тонове наших зуба. 

Доносимо вам неколико трикова уз помоћ којих ћете избећи грозне нијансе ружева с обзиром на ваш тен или пак изабрати оне које ће ваш осмех учинити блиставијим.

Прочитајте још: СВЕ ЗА ЛЕПОТУ: 12 проблема жена које свакодневно носе руж

1. Изабери прави црвени руж за себе

Не каже се узалуд како за црвени руж треба храбрости, јер црвени руж може стајати свакоме само ако изаберете праву нијансу с обзиром на ваш тен. Управо тада овај најженственији руж истаћи ће све ваше атрибуте и учинити ваше зубе бељима.

Фото: Депозит
Ако сте бледе пути бирајте црвени руж боје вишње с плавим подтоном и ваш осмех ће заблистати.

Оне тамније пути требале би да бирају црвене нијансе боје вина или кестена. Љубичасти подтон учиниће чуда када је реч о белини ваших зуба.

2. Боја малине за блиставији осмех

Ружичаста је обично нежнија и светлија од црвене, па већину пута не може дати исти ефект као тамније боје које истичу наше зубе.

Прочитајте још: Историја РУЖА ЗА УСНЕ: Од вештица до симбола женствености и елеганције

Али и даље нам могу дати холивудски осмех ако се држимо хладнијих тонова као што је боја малине. Док боје које имају коралних или наранџастих тонова треба избегавати.

3. Избегавајте смеђе тонове

Смеђи ружеви никако не ласкају вашем осмеху. На пример бордо ружеви са смеђом базом истаћи ће жуте или смеђе мрље на вашим зубима. Уместо њих, ако сте светлије пути, држите се ружева боје тамних бобица с плавим подтоном попут оног нијансе шљиве.

Женама тамније пути најбоље ће стајати гримизни ружеви односно они боје црвеног граха. Та нијанса добро пристаје скоро свакој пути, а њена плава база чини ваше зубе светлијима.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Није сваки КАРМИН за сваку прилику: Одаберите прави и заблистајте

4. Обичан сјај је ваш најбољи пријатељ

Обичан сјај учиниће ваше усне мокрим, а зубе блиставим док мат ружеви често чине баш супротно. Али сјајеве са седефастим тоновима треба избегавати у широком луку, јер чине наше усне светлијима, али не и наше зубе.

5. Реците не неонским ружевима

Неонски ружеви истичу ваше усне и пут, али зубе бацају у други план. Ружеви светлих флоуресцентних нијанси никако неће истаћи ваше осмех, већ напротив може ваше зубе учинити тамнијима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas