Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА И ЛЕПОТА

"Бити елегантна значи урезати се у памћење!" 10 цитата најпознатијих светских ДИЗАЈНЕРА које мотивишу жене

Најпознатија светска имена у моду заправо су женски идоли за изградњу стила.

1644275057_dior-g4dfdcdad9_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Инспирацију за свој стил многе жене траже у најстилизованијим модним дизајнерима, онима који диктирају трендове и креирају крпице које ћемо носити. Иако многе жене управо комаде тих светских дизајенра не могу да приуште, труде се да копирају тај стил.

Осим тога, њихове инспиративне и мотивишуће поруке неретко их управо воде кроз процес изградње сопственог стила.

Преносимо вам 10 најпознатијих цитата светских модних дизајнера.

1. Бринући се о лепоти, треба почети од срца и душе. У супротном никаква козметика не помаже. (Коко Шанел)

2. Немојте се претерано удубљивати у трендове. Немојте дозволити моди да завлада вама, сами одлучите ко сте и шта желите изразити својом одећом и начином живота. (Ђани Версаће)

3. Бити елегантна не значи упадати у очи, бити елегантна значи урезати се у памћење. (Ђорђо Армани)

4. Мирис је ненадмашна нијанса женске индивидуалности, он даје последњи штих вашем изгледу. (Кристијан Диор)

5. То што носите означава како ћете се представити свету, посебно сада када су људски контакти тако брзи. Мода је директан језик, разумљив без превода. (Миучи Прада)

6. Купујте мање, бирајте боље и радите то сами! (Вивијен Вествуд)

7. Што се жена лошије осећа, то мора треба изгледати. (Коко Шанел)

8. Оно што сам ја урадио, Коко Шанел не би никада. Мрзела би то. (Карл Лагерфелд)

9. Волим жене. Покушавам да с њима урадим дивне ствари. Не желим да их увредим. То није поента мог живота. (Келвин Клајн)

10. Увек сам веровала да мода није ту само да би жене учинила лепшим, већ и да би им дала самопоуздање, охрабрење. (Ив Сент Лорен)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas