· · Коментари: 0
ПРЕ И ПОСЛЕ

Будућа млада која је била ОЧАЈНА због својих „одвратних“ зуба, добила ИЗГЛЕД ИЗ СНОВА (ФОТО)

Није могла више да допусти да јој зуби руше самопоуздање.

1643368394______________________1_0654855375.jpg77.jpg
Фото: Принтскрин/ТвЕ4

Хана, 29, рекла је да су људи из емисије открили њене „ужасне“ зубе, који су је терали да се скрива годинама.

Рекла им је: „Имам проблем. То је део мог живота толико година и утиче на све. Не желим више да излазим и дружим се. Појављујем се само на породичним догађајима. Заиста сам самосвестан. Осећам се као да морам да се кријем све време. Ускоро се удајем и било би од велике помоћи ако бих се решила проблема."

Проблем не може да реши годинама

Након што су је питали у чему је проблем, шокирала је докторе у емисији када је открила зубе. Рекла им је: „То су моји зуби. Немају боју, искривљени су и мрзим да их видим.” У емисији је рекла: „Имам 29 година, будућа сам мама и жена и имам јако лоше зубе. Криви су, жути су, одвратни су и права срамота."

Прочитајте још: КОМБИНАЦИЈА ЗА ДЕСЕТКУ: Кејт Мидлтон понела минђуше од 10 евра, а хаљина и дуге чизме су посебна прича (ФОТО)

„Користила сам сваку пасту за зубе и воду за испирање уста. Чак сам и покушавала да правим своје. Пробала сам, кожу банане, кокосово уље и угаљ и ништа није успело. Као да ми је суђено да заувек имам ове ужасне зубе."

Фото: Принтскрин/ТвЕ4

Рекла је да је проблем дошао до врхунца због њеног предстојећег венчања. Додала је: „Не желим да најсрећнији дан у мом животу буде засењен овим ужасним зубима и да не могу да се фотографишем. Само желим да изгледам лепо на дан свог венчања.”

Хана је рекла да је проблем почео када су јој одрасли зуби избили пре него што су јој испали млечни зуби. Рекла је: „Нису могли да нађу где да изађу па су ушли под углом. Онда су се плак и ствари залепиле за моје зубе и једноставно не могу да их очистим." Она је рекла да стоматолози нису били вољни да помогну јер су јој иначе зуби били здрави. Додала је: „Чистим их два пута дневно. Никада у животу нисам имала пломбу, тако да није да се не бринем о њима. Сви су одустали од мене."

Припреме за венчање

„Када видим своје фотографије на којима се смејем, помислим 'Боже, како изгледа ужасно', а то није оно што желим да мислим када гледам своје фотографије са венчања. То би требало да буде најсрећнији дан у мом животу, па желим да се смејем.”

Фото: Принтскрин/ТвЕ4

Др Ешо је послао очајну младу код стоматолога др Нине, која јој је рекла: „Идем да обавим неко чишћење и избељивање, као и композитно везивање. То значи да ћу нанети неки материјал беле боје на ваше зубе и учинити да изгледају беље.”

Фото: Принтскрин/ТвЕ4

Пре него што јој је дозвољено да види резултат, урадили су јој и третман лица и почупали обрве, а шминкерка Алекс је подигла лице. Када је огледало коначно откривено, Хана је била на седмом небу од среће. У даху је рекла: „То чак ни не личи на мене. Ово је најбоље што сам икада изгледала. Ако могу да изгледам овако лепо на дан свог венчања, бићу тако срећна."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.